Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sylwia1985 powiem ci ze teraz to juz mnie to załamało. nie rozumie dlaczego dr kazal mi odstawic metformax skoro tego sa takie konsekwencje:-(. moze dlatego mam takie problemy z ta ciaza od samego poczatku.
nie rozumie dlaczego kazal mi odstawic a przeciez dr jest i endokrynologiem i moim ginem ktory przygotowuje mnie do ivf czy crio.wiec chyba wiedzial co mowi.
ja mu zaufalam i przed crio je odstawilam jak kazal.
choc sama juz nie wiem co o tym myslec teraz moge szukac winy we wszystkim.
podejrzewam ze to koniec mojej radosci z ciazy. boli mnie tylko prawy jajnik jak przed @ i jak na poczatku bolały mnie piersi tak przestały.
dla swietego spokoju w tygodniu zrobie kontrolnie bete.zobacze czy moje podejrzenia sie sprawdza.bardzo boje sie tego dnia jak i piatku. boje sie usłyszec ze kruszynka przestala sie rozwijac. serce mi chyba pęknie z rozpaczy.
kruszynko moja błagam zostań ze mna...tak bardzo chce uslyszec slowo mama, zobaczyc jak maz dumnie głaszcze moj rosnacy brzuszek, jak dumnie prowadzi kruszynke na spacery.
chyba powoli mi odbija:-szok:
sorryze sie tak rozpisalam ale nie mam komu sie wyżalić a nikt inny mnie nie zrozumie jak wy dziewczyny.