Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

sylwia1985 powiem ci ze teraz to juz mnie to załamało. nie rozumie dlaczego dr kazal mi odstawic metformax skoro tego sa takie konsekwencje:-(. moze dlatego mam takie problemy z ta ciaza od samego poczatku.
nie rozumie dlaczego kazal mi odstawic a przeciez dr jest i endokrynologiem i moim ginem ktory przygotowuje mnie do ivf czy crio.wiec chyba wiedzial co mowi.
ja mu zaufalam i przed crio je odstawilam jak kazal.
choc sama juz nie wiem co o tym myslec teraz moge szukac winy we wszystkim.
podejrzewam ze to koniec mojej radosci z ciazy. boli mnie tylko prawy jajnik jak przed @ i jak na poczatku bolały mnie piersi tak przestały.
dla swietego spokoju w tygodniu zrobie kontrolnie bete.zobacze czy moje podejrzenia sie sprawdza.bardzo boje sie tego dnia jak i piatku. boje sie usłyszec ze kruszynka przestala sie rozwijac. serce mi chyba pęknie z rozpaczy.
kruszynko moja błagam zostań ze mna...tak bardzo chce uslyszec slowo mama, zobaczyc jak maz dumnie głaszcze moj rosnacy brzuszek, jak dumnie prowadzi kruszynke na spacery.
chyba powoli mi odbija:-szok:
sorryze sie tak rozpisalam ale nie mam komu sie wyżalić a nikt inny mnie nie zrozumie jak wy dziewczyny.