ojej - to znacznie wiecej niz ja. drogie to cholerstwo jest. a tabtetki szybko znikaja, zwlaszcza jak masz duza dawke
a ciekawa jestem tez co twoja doktor powiedziala na temat q10? rozumiem ze wierzy w jego dzialanie (bo zwykle lekarze jeszcze w polsce sa sceptyczni). i skad 300mg? mowila cos?
dziewczyny - a ja chce cos nowego sprobowac dla mojego M. u nas wlasnie w nim problem siedzi, on tez wiekowy jest (znacznie starszy niz ja). wiec jakosc pozostawia do zyczenia. przy tym podejsciu mial najlepsze wyniki kiedykolwiek, ale mysle coby tu jeszcze zapodac. podawalyscie jakies nazwy. Piaska pamietam cos podawala i ktos jeszcze. Byl jakis Androvit czy jakos tak i jeszcze cos. Pamieta ktos? chyba sprobuje to dodac dla mojego (bo juz ma zestaw Q10, l karnityne, l arginine, folik, selen, cynk, wit D i to dobrze zadzialalo - mial pojedyncze, calkowicie bez ruchu plemniki, a teraz mial znacznie ich wiecej i sie nawet ruszaly niektore normalnie, o przyzwoitej morfologii. oczywiscie nadal kiepskie, ale w stosunku do tego co bylo to jest poprawa duza). napewno oprocz lekow styl zycia pomogl. razem wyeliminowalismy slodyczne, chipsy i inne glupoty i zaczal regularnie biegac 3 razy w tygodniu po 6km. wiec kombinacja wszystkiego dala efekty ale chcemy jeszcze wiecej poprawic