reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hope - powiem Ci że różnie z tą @ jest , ja tak miałam że raz przyszła jeszcze przed betą takie plamienia brązowe a innym razem nic. Kurcze mocna jesteś że na bete nie poszłaś jeszcze.

fusun - o ile u was nie ma wyraznie bardzo zlego czynnika meskiego, to fakt, ze umieraja zarodki do 3 doby z duzym prawdopodobienstwem swiadczy o niskiej jakosci komorek. bo dopiero po 3 dobie czynnik meski zaczyna odrywac wieksza role....

fusun - o ile u was nie ma wyraznie bardzo zlego czynnika meskiego, to fakt, ze umieraja zarodki do 3 doby z duzym prawdopodobienstwem swiadczy o niskiej jakosci komorek. bo dopiero po 3 dobie czynnik meski zaczyna odrywac wieksza role....

Do 3 doby zawsze przetrwały - wtedy odbywał się transfer i zarodki się dzieliły... Czynnik męski jest niestety. Fragmentacja 43% (badanie z ubiegłego roku), asthenozoospermia, morfologia 2%

Martaczi i Fusun koniecznie zdajcie relację z przebiegu dzisiejszych wizyt. Do mnie dzisiaj przyszła @ a wizytę mam 28-go. Napiszcie mi dziewczynki od którego dnia cyklu zaczęłyście stymulację? Bo ja zacznę od 7. Ja nie planuję brać akupunktury ale weryfikację chyba wezmę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry