reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny wyniku brak... Zaraz idę spać bo muszę wstać w środku nocy... Wynik poznam chyba normalnie w piątek wieczorem bo jutro wyjeżdżam o 5 i nie będę miała dostępu do neta. Spróbuję jeszcze rano jakoś z pociągu się połączyć

Martaczi - ależ ja za Ciebie trzymam:)

Zula, no i ja przyłączam się do kciuków. Życzę Ci ogromniastej bety.

Martaczi, za Ciebie również trzymam mocno kciuki i mocno Ci kibicuję.

Magda, gratuluję udanej wizyty i tego niesamowitego dźwięku. Usłyszeć serduszko swojego Maleństwa, to jest coś nie do opisania :tak:

Fusun, a co u Ciebie???? Jak się czujesz????

Alternatywa, wiele przeszłaś, ale nasza siła kobieca daje nam siłę do walki by to nasze szczęście w końcu się do nas uśmiechnęło. My również nie możemy adoptować dziecka, właściwie nie spełniamy większości punktów kwalifikacyjnych, durnych punktów. Co do psychologa to u mnie w klinice jest psycholog, ja na razie nie myślałam, ale być może powinnam to przemyśleć.

Olusia, trzymam kciuki by wszystko było w porządku i by doktorka pozwoliła na crio. Z tymi przeczuciami to ja mam podobnie, mam jakiś wewnętrzny radar na wykrywanie ciąż, jeszcze za nim rodzice się kapną, mojej bratowej (jej 3 ciąże) i kilku koleżanką powiedziałam że są w ciąży i się sprawdziło, mówiły potem że jestem czarownicą, szkoda że to nie działa w moją stronę.

Minni, będzie dobrze, trzymam kciuki.

Martaczi - udanego jutrzejszego transferu

Lindi,
testujesz razem ze mną w piątek czy może kusisz się już jutro ?

Magda, gratuluje pięknego widoku maleństwa na usg.

Lilia,
ja mam w tym roku 35 lat i niech sobie gadają że to obniża szanse na zajście w ciąże, wychodzę z założenia że skoro 40 się udaje to mnie w końcu też musi !

Fusun,
jutro pierwsze USG, cudownego widoku.

Zuzia przepraszam ale mam nadzieję, że przyda mi się w styczniu. Nie wiem czy dostanę następną receptę bo to lek trudnodostępny więc wolę nie ryzykować :sorry:

Kasik rozumiem cie - nie ma sprawy:) Mi kompletnie wylecialo u lekarza o tym relanium bede musiala znalezc inny sposob na zrelaksowanie sie ;-)

Zuzia2011 - Ja poprosiłam lekarza o relanium i powiedział , że mi przepisze także jak mi zostanie a nie wiem ile jest tabletek w opakowaniu to mogę Ci odstąpić tylko przypomnij się bo ja też do sklerotyków należę.

Jo.M - dzieki wielkie - jesli ci zostanie to jak najbardziej odkupie - ale cos mi sie wydaje ze w opakowaniu nie ma wiecej niz potrzeba bo to taki lek ciezko dostepny... ale jakby co sie odezwe

Zula - ja juz tu czekam na ta twoja betke z niecierpliwoscia a oni jeszcze wynikow nie podali - to co dopiero Ty;-) z drugiej strony podadza kiedy chca byle by wynik byl pozytywny:tak:

Jo.M.
juz odpowiadam. płaciłam 3tyś za procedurę.
pani embriolog zadzwoniła ze są takie i takie zarodki..z taką i taką grupą krwi...i są zamrożone w trójkę i w czwórkę i czy chcę wybrać.wiec wybrałam czwórkę i zapłaciłam za wszystkie 3tys.

estrofem brałam w tym cyklu dziwnie(w poprzednim własnie od 2dc),w tym cyklu doktor kazał mi przyjechać zaraz po @ ale bez żadnych leków.na"czysto".
w 8dc zaczełam brać estrofem bo endometrium nie miało juz nierówności.
w 11dc miałam juz spore endo 12mm i pęcherzyk 17mm.
i nic na pęknięcie.
wiec nie bardzo własnie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi.

a ja przeżyłam od wczoraj wieczora mega ból głowy...
dopiero niedawno pusciło.
zagladam czy nie ma jakiegos plamienia implantacyjnego..ale nic.
tylko brzucho boli i jeden jajnik...
jakos..nie wiem...własciwie nic.

Jakie to problemy z dostępnością relanium? Wystarczy mieć receptę i chyba w każdej aptece będą go mieli albo sprowadzą. I w opakowaniu jest 20 tabletek także jeżeli Invicta zaleca stosowanie przez 4 dni po 2 tabl to zostaje jeszcze 12 :-).

Co klinika to inny obyczaj. Ja miałam od swojej dr hydroksyzynę 25 mg i mogłam ją brać do testowania, czyli teoretycznie do 14 dpt. Chyba za drugim razem wzięłam parę tabletek, a potem jakoś tak zapomniałam o niej :-). Jak ktoś chce to mogę ją odstąpić, mi i tak na nic się zda :-).

martaczi kciuki za jutrzejsze crio :-D i pamiętaj te ostatnie zarodki zawsze są szczęśliwe :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry