reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Niepokorna będzie dobrze ! ehh zazdroszczę (ale tak pozytywnie) ci jutro tego podglądanka :D u mnie jeszcze 2 tyg … a ja już świruję czy wszystko w porządku jest. Choć tak jak i u ciebie, mdłości mam tragiczne !
To jutro widzę ciebie w temacie wrześniówek, rozumiem:D ? i założonym suwaczkiem rzecz jasna ;p

Minni27 te bóle są normalne, nie stresuj się kochana ! macica się rozciąga. Teraz co jakiś czas przez kilka dni będziesz to odczuwała bo maluszek rośnie i robi sobie miejsce ;) to nic groźnego. U mnie też ciągnie podbrzusze czasami, a z pierwszej ciąży właśnie pamiętam te bóle o których mówisz, pytałam gina i mówił że wszystko jest ok.,że to macica pracuje ;)

Józwa przykro mi ;( trzymaj się dzielnie i walcz o swój cud !

majka201 ja dopiero jak dowiedziałam się o ciąży kupiłam Inkę ale i tak nie jestem w stanie teraz jej pić już bo zapach przeszkadza. Piłam jedną-dwie dziennie. Teraz wcale mi nie brakuje kawy, zawsze piłam ją dla smaku bo po prostu lubię ;)

Bziumelka jesteśmy w podobnym wieku ;) u mnie za kilka dni 26 stuknie. Mąż troszkę starszy od twojego. Aż wierzyć się nie chce, że tyle par ma problem z zajściem w ciążę !! ;(

reklama
Bziumelka - bo co nagle to po diable:) a tak poważnie to mam problemy z jelitami i bardzo źle znoszę te wszystkie hormony etc... więc daję organizmowi odpocząć. Poza tym teraz przez dwa miesiące jestem na lekach wyciszających endometriozę...

Olusia- mialam podane 5 dniowe zarodki a beta <0.1 i to byl 3 dzien po transferze. Godzinowo 2.66 dnia bo transfer mialam o 15 w poniedzialek a krew na bete oddalam o 8. Hihi jak to czlowiek szuka nadziei... Dla mnie poniedzialek bedzie sadnym dniem bo to przelom 6/7 dzien po transferze.

Pbiecalam sama sobie, ze tym razem nie bede sie denerwowac i co? Oklamywalam sama siebie.

Lilia cały czas się zastanawiam co my byśmy zrobili na Waszym miejscu i doszłam do wnioski, że badanie nasienia byśmy wykonali. Bez względu na wynik będziecie wiedzieli na czym stoicie. Jeśli badanie wyjdzie ok odetchniecie z ulgą i z większym spokojem podejdziecie do kolejnej próby.

Dziewczyny mam dod Was pytanko: czy ktorakolwiek miala pozytywna bete 3 dnia po transferze blastocystek? O ile musiala w takim terminie zrobic bete bo zalecenia kliniki....

Ostatnia edycja:
agitek z tego co wiem to Fusun mialam prawie 2 w 3dpt.. ale wyzej to chyba nikt nie mial za wczesnie zeby ktos mial wysoko....chociaz nie jestem pewna na 100%...a robila chyba bete w 3,7 i 10 dpt albo 12.. ostatniej liczny nie jestem pewna....

reklama
Do góry