elleni
Fanka BB :)
Niepokorna będzie dobrze ! ehh zazdroszczę (ale tak pozytywnie) ci jutro tego podglądanka
u mnie jeszcze 2 tyg … a ja już świruję czy wszystko w porządku jest. Choć tak jak i u ciebie, mdłości mam tragiczne !
To jutro widzę ciebie w temacie wrześniówek, rozumiem
? i założonym suwaczkiem rzecz jasna ;p
Minni27 te bóle są normalne, nie stresuj się kochana ! macica się rozciąga. Teraz co jakiś czas przez kilka dni będziesz to odczuwała bo maluszek rośnie i robi sobie miejsce
to nic groźnego. U mnie też ciągnie podbrzusze czasami, a z pierwszej ciąży właśnie pamiętam te bóle o których mówisz, pytałam gina i mówił że wszystko jest ok.,że to macica pracuje 
Józwa przykro mi ;( trzymaj się dzielnie i walcz o swój cud !
majka201 ja dopiero jak dowiedziałam się o ciąży kupiłam Inkę ale i tak nie jestem w stanie teraz jej pić już bo zapach przeszkadza. Piłam jedną-dwie dziennie. Teraz wcale mi nie brakuje kawy, zawsze piłam ją dla smaku bo po prostu lubię
Bziumelka jesteśmy w podobnym wieku
u mnie za kilka dni 26 stuknie. Mąż troszkę starszy od twojego. Aż wierzyć się nie chce, że tyle par ma problem z zajściem w ciążę !! ;(
To jutro widzę ciebie w temacie wrześniówek, rozumiem
Minni27 te bóle są normalne, nie stresuj się kochana ! macica się rozciąga. Teraz co jakiś czas przez kilka dni będziesz to odczuwała bo maluszek rośnie i robi sobie miejsce
Józwa przykro mi ;( trzymaj się dzielnie i walcz o swój cud !
majka201 ja dopiero jak dowiedziałam się o ciąży kupiłam Inkę ale i tak nie jestem w stanie teraz jej pić już bo zapach przeszkadza. Piłam jedną-dwie dziennie. Teraz wcale mi nie brakuje kawy, zawsze piłam ją dla smaku bo po prostu lubię
Bziumelka jesteśmy w podobnym wieku