reklama

Kto po in vitro?

Olusia tak jak pisała Jo.M miałyśmy brać relanium prawie tak samo, tylko ja 2 godziny przed transferem a ona godzinę. Finalnie i tak nie brałam bo nie doszło do transferu ale wykupione już mam :zawstydzona/y:

Bzibziok mnie pielęgniarka pytała jak sie czuję i czy boli, bo jeżeli mocno boli mogą podać kroplówkę. Mnie bolało lekko więc nie chciałam.

reklama
lalka - Czyli standardowo , także nie ma się czym przejmować. Progesteron ważna rzecz także faszeruj się ile wlezie.;-)

Bzibziok - No leków jest masa , faktycznie. Ja też rozpisuję sobie na kartce co o której godzinie bo jak jeszcze różne witaminy brałam to lista leków była nie do zapamiętania.:szok:

Olusia - A to nie znam tego leku albo coś źle napisałaś. Ja przeważnie biorę aspirynę na noc i rutinoskorbin jakąś podwójną dawkę. Jakieś tam ferwexy to nic mi nie dają .

Ostatnia edycja:
A mnie nikt nie pytał, tylko mi podłączyli kroplówkę dopiero potem dopytałam co mi kapie do żyły!!

Ilość leków jest przerażająca. Powiedzcie mi jeszcze czy używacie tego aplikatora do luteiny??

Ostatnia edycja:
Bzibziok a ja mialam kroplowke podczas punkcji z paracetamolem, tak wiec po wybudzeniu wstalam o wlasnych silach i nawet mnie nie bolalo tzn tak jak przy miesiaczce. Potem 2 dni plamilam lekko krwia.
Tego samego dnia wiedzialam ile pobrali mi pecherzykow, a na drugi dzien lekarz do mnie dzwonil i powiadomil o ilosci zaplodnionych komoreczek.
A jaka masz dawke tej luteiny? ja uzywalam tego aplikatora, wygodny i aplikowal tabletke glebiej niz palcem. A lekarz mi mowil ze jak najglebiej trzeba wlozyc luteine :-)

Ja zamierzam poprosić dr o wypisanie jednej recepty luteiny 100 mg, żeby mieć ten aplikator do lutki. Szukałam kiedyś na necie tego aplikatora, ale nie znalazłam.

Olusia mnie wczoraj doktorek wypisując recepty zapytał czy nie chcę 100 bo ma aplikator a ja w sumie miałam nawet o to prosić ale zapomniałam. jeszcze nie wykupiłam więc nie wiem nawet jak wygląda ale dziewczyny na forum pisały, że ułatwia aplikację. Można go chyba też używać do mniejszych dawek, no chyba, że tabletka ma inny rozmiar :confused:

reklama
Olusia - Ach to tran jest , nie no to oczywiście że możesz brać rutinoscorbin , w momencie jak już jesteś chora to tran nic nie zdziała.
Tran bierz cały czas jak Cię często przeziębienia biorą , a mówiłaś kiedyś że tak jest a teraz to coś typowo na grypę. Ja nie lubię tych fervexów itp bo mi niedobrze po nich ale może u Ciebie jest inaczej. Dla mnie najlepiej aspiryna na noc na wypocenie i po tym zawsze mi lepiej. :-)

Bzibziok - Ja nigdy nie miałam tego aplikatora , ale dziewczyny używały.

Dobra kobietki lecę już , rano zajrzę do Was co słychać. Buziaki:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry