reklama

Kto po in vitro?

Asita wpisz mnie prosze na 20.01 kolejne spotkanie z dzidzia :-)

Yplocka &&&& aby malenstwo zostalo z Toba na dlugie 9mcy :-)

Genna
za dojrzale komoreczki za seksik na szkielku &&&& w kocnu druzyna pilkarska sie szykuje :-)

Mundek tak jak dziewczyny pisaly na tym etapie nie ma sensu robic bety bo ona i tak juz nic nie powie, jedynie usg moze pokazac ze wszystko jest ok ale jesli u ciebie to jedyna mozliwosc abys wytrzymala do wizyty to rob ja...teraz to juz wolniej przyrasta...

Pyscek a jak tam u Ciebie?

Zula co Ty ostatnio tak ucichlas, wszystko u Was ok?

A wiadomo cos o Molly, co niej i malenstwa?

reklama
Mundek tak jak piszą dziewczyny na tym etapie beta już nic nie powie - chyba że tylko tyle że rośnie ;-). Ja w 30dpt miałam 22tyś. więc na pewno nie masz się co martwić.
Hope jeżeli chcesz takie serduszko jak u mnie to po prostu zaznacz je i skopiuj :-)

MAJ
7: genna - udana punkcja
8: yplocka1 - udany criotransfer
9: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
9: Pyscek - pierwsze spotkanie z dzidzią
12: kasik36 - wizyta u immunologa
13: dorotav - wizyta u genetyka
13: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
13: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
14: Esiek - badanie prenatalne
14: Asita - wysoka beta
14: Tola32 - wizyta
16: Bziumelka - wysoka beta
20: Mundek - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią

Ostatnia edycja:
Dziewczynki kochane zatem wyssane ze mnie 15 jajków , 11 prawidłowych :) oczywiście 6 najlepszych zapładniają:) jutro dr ma dzwonić ile sie zapłodnilo :) i jest u mnie możliwość mrożenia w 3 dobie jakby co :)

Mój dr robił mi punkcje wiec jestem zadowolona, Bardzo opiekuńczy , po wszystkim co chwilkę do mnie przychodził.
Resztę dzieciorków oddaliśmy do adopcji ;) (do wykorzystania przez laboratorium konkretniej)

reklama
hej hej

byłam wczoraj w klinice.O dziwo w jednym jajniku mam pęcherzyk 12 mm więc dr kazał próboeać naturalnie, a nóż widelec się uda, od 12 maja duphaston i w razie niepowodzenia wizyta w trakcie @. A potem wszystko zależy od tego czyfundusz podpisze umowę z moją kliniką na kolejny rok. jeśli podpisze stymulujemy się w czerwcu, jeśli nie będzie jeszcze żadnych wiadomości z funduszu stymuluję się od razu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry