reklama

Kto po in vitro?

Yplocka dokładnie tak jak Olusia napisała info mam ze strony ministerstwa. Skoro jest napisane, że do 3 stymulacji to oczywiste, że obejmuje wszystkich a nie tylko z programu rządowego bo tam i tak są tylko 3.

Bziumelka
odpoczywaj ile wlezie. Może rzeczywiście to był tylko krwiak, który się pękł, oczyściło się i już będzie wszystko dobrze. Miłego weekendu u dziadków :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lolitka2000 tez sie obawiam ze moze byc hiperka, pije duzo wody. 2 litry w samej pracy a w domu tez sobie nie zaluje. Ciesze sie ze moj organizm zareagowal na stymulacje, choc wiem ze troszke za bardzo. ;)
Narazie sie dobrze czuje. Troszke czujew podbrzuszu ucisc jak chodze ale jak przy normalnej owulacji.

Blake, dobrze że tyle jajeczek, będzie z czego wybierać, tylko tak jak dziewczyny piszą uważaj na siebie bo może być hiperka, pij 2-3 litry wody, stosuj dietę wysokobiałkową, a jeśli dojdzie do hiperki to można zastosować Diostinex (na receptę) po 1 tab przez 8 dni, brałam i zadziałało, u mnie już było tak że ledwo chodziłam :szok:

Kasik36, udanego wypoczynku i pięknej słonecznej pogody.:tak:

Bziumelka, cieszę się że już jesteś w domu, odpoczywaj ile się da, trzymam kciuki by takie przygody już się nie powtórzyły. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry