reklama

Kto po in vitro?

Genna wspaniale!
Ja juz dziewczyny po usg. Po jednej stronie mam 23 jajka a po deugiej 18. Niestety sa jeszcze za male. W poniedzialek kolejna wizyta. Mam pytanko. Czy te wymiary jajeczek sa podawane w mm? Troche duze by byly.

Blake, niezła z Ciebie kurka nioska, całkiem sporo ich na hodowałaś :-) a wymiary podawane są w mm, jakie masz największe ?

CZERWIEC

30: Blake - kontrola i usg pęcherzyków

LIPIEC
03: Anulla28 - udany transfer !!
04: dorotav - wizyta przed stymulacją
04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką
07: Agulla84 - wizyta przed stymulacją

Ostatnia edycja:
reklama
13 mm. Pielegniarka powiedziala ze 17 mm powinno byc. Pobrali mi krew i po poludniu beda dzwonic aby powiedziec jakie dawki przez weekend. Musialam dokupic merional. Za 6 buteleczek dalam £8.
Pobieranie jajeczek we wtorek albo w srode. Bedzie zalezalo od poniedzialkowego usg. :)
Do dobrze czy zle ze tak duzo tych jajeczek? Chyba dobrze.

Blake przy takiej ilości jajeczek musisz uważać na hiperkę, pij dużo wody i jedz produkty wysoko białkowe.

Yplocka refundacja będzie dotyczyła wszystkich podchodzących do in vitro, nie tylko z programu rządowego ale tylko do 3 stymulacji, do 40-tego roku życia, przy AMH min 0,7 i FSH max 15.

Dziewczynki o 15-tej wyjeżdżam na 3 dni odpocząć od pracy ale będę Was podczytywała z telefonu. Pogoda się u nas klaruje więc mam nadzieję miło spędzę czas z przyjaciółmi :-)

Genna, super wiadomość:) A niech sobie szaleje obcy, a co tam:) Ty masz go cały czas w sobie, natomiast tatuś może tylko sobie narazie na Niego popatrzeć, więc nie dziwię się zachowaniu lekarza:)
Blake, wow, jaki wynik, przedszkole można założyć:-D uważaj na siebie, tak jak mówią dziewczyny:)

Genna gratuluje serduszka u obceg :)

Bardzo sie ciesze z tej refundacji, napewno bedzie duza ulga :)

Ja już w domu, od czasu do czasu mam plamienia ale to bardziej brazowy sluz, lekarz mówi ze wszystko ok, wiec mu wierze... Bede odpoczywac, a jutro jedziemy na wies do dziadkow wiec tez sam odpoczynek przzez weekend :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry