reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tarczyca niby nic ale odpowiada za bardzo duzo rzeczy. To jest dziwne ale niekiedy mi jej brakuje :) tarczyca z tego co kuzynka mi opowiadala to odpowiada za rozwoj zarodka bo ona tez ma jak sitko tarczyce ale glowa do gory juz sie doczekala malej krolowej sniegu. 2 in vitro bylo udane :)

Lilia dzieki za wyjasnienie już sie wystraszyłam,że i tu nie jest tak dobrze...
mmm ja tez choruje na tarczyce wg mojego enokrynologa wystarczy badac tsh i dla kobiet starajacych sie o dizecko powinno być w ganicach 1-2 dodatkowo ma stwierdozne hashimoto a na to jest usg tarczycy i bafanie anty tpo anty tg przy czym na to nie ma specjalnego lekarstwa poza tym ze bierze sie jak przy niedoczynnosaci sztuczny hormon tarczycy np euthyrox

Olusia nie kusi Cię wcześniejsza beta? Ja miałam dzisiaj zrobić progesteron ale zwyczajnie zaspałam a u nas na wsi pobierają krew tylko do 9:30. Jutro będę w El-gu to zrobię chyba też betę ;-):-)

kasik36 kusi kusi ale zwyczajnie mam stracha... boje sie kolejnej porazki... a wczoraj jakos mialam taki dzien ze juz mialam dola ze nic z tego nie wyszlo... boje sie rozczarowania... no ale co ma byc to bedzie... czy to jutro czy za 2 dni...chociaz znajac moje szczescie to.... (...) :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry