Olusia, Kasik, wiecie jakoś dziwnie jestem spokojna o Was i jestem pewna że się udało :-)
Lilia, mam płyn ziaja intima z kwasem mlekowy, przynajmniej mnie nie uczula. Super że udało Ci się przesunąć urlop i ominiesz pierwsze ochy i achy. Fantastycznie że wyniki masz wszystkie dobre no i wrzesień będzie nasz !! A co do @ w czasie wyjazdu to może nie będzie tak źle, może zmiana klimatu jej pomoże i nie będzie taka upierdliwa.
mmm, dziewczyny już Ci odpisały, dzień cyklu nie ma znaczenia na badanie, oprócz TSH, FT3, FT4 możesz zrobić anty TPO i anty TG, ale nawet jeśli coś Ci w nich wyjdzie czy to Hashimoto czy graves-basedowy to i tak tego się nie leczy, są to zazwyczaj skutki niedoczynności bądź nadczynności i nie mają wpływu na zarodek, najważniejsze by poziom TSH był między 1 a 2.
Ann84, co u Ciebie?
A ja po wizycie, i tak wizualnie nie ma nic podejrzanego co by świadczyło o infekcji, pobrany mam wymaz na bakterie tlenowe, beztlenowe i chlamydię, wynik za 2 tygodnie. Usg ok, jajniki czyste bez żadnych stworów potworów typu torbiele, pozostałości po owulacji nie widoczne więc nie wiadomo czy nasz własne starania będą miały jakiś skutek. Plan jest przygotowany: czekam na łachudrę, w 3dc robię badanie hormonalne, wirusologię, AMH i ok 24dc mam się stawić na wizytę stymulacyjną po rozpiskę leków. I mam nadzieję, że nic mi nie stanie na drodze i nic się nie wydarzy !! Ufff, ulżyło mi. :-)
Kasik, beta jutro czy może jednak w piątek ?
Atena, powodzenia jutro, kciuki za kurnik :-)
LIPIEC
31: Kasik36 - wysoka beta !!
31: Atena74 - podglądanko pęcherzyków
SIERPIEŃ
01: Kasik36 - wysoka beta !!
01: Olusia7982 - wysoka beta !!
04: Olusia7982 - wysoka beta !!
04: gos1512 - wysoka beta !
04: Inka26 - wysoka beta !!!
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką
06: Migotka25 - wysoka beta !!
08: Agulla84 - wysoka beta !!
widzę że sierpień będzie obfitował w wysokie bety ! :-)