reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
justys8782 no to gratuluje :tak:ile mialas podanych zarodkow i w ktorej dobie?

Asia_77 z tego co wiem 3 zarodkow nie moga podac... najwiecej 2.... chociaz nie wiem do konca....:tak:odnosnie glutenu to nie pomoge....

A ja w piatek bede miala gosci, cos zrobie w domku a moj pomoze mi.. poza tym swietuje w tym dniu....:tak:

Mialam podany jeden zarodek ,byla to blastocysta wiec chyba 5 doba
calineczka objawow zadnych pozatym ze po transferze pare dni mialam plamienia wiec to byly plamienia implantacyjne i od przedwczoraj w krzyzu mnie lamalo .

A od którego dnia miałaś?Ja dziś 2 dpt i nic nie plamię.
Zazdraszczam Tobie!!!!:-)
Ja się martwię, ze żadnych objawów nie mam;-)A to może być objaw, haha;-)Aczkolwiek moja blastka była taką bardzo wczesną blastką.

Gratuluje wszystkim ktorym dzisiejszy dzien przyniosl dobre wiesci. Przepraszam, ze bez polskich liter ale pisze na telefonie: -). Sporo postow piszecie i nie nadarzam z czytaniem.
Ze mna wszystko jest ok, czuje sie dobrze, nic mi nie dolega, nic nie boli, procz glowy ale to od placzu: -( krwawienie nadal sie pojawia tylko raz troszke slabo, raz go wogole nie ma a raz troche mocniej. Lekarz troche mnie uspokoil ze do konca badanie usg nie pokazuje takiej ciazy zlej wiec musze czekac: -( ale boje sie jak cholera, ciekawe jaka wyjdzie jutro. Jak ponad 1000 a nie bedzie ciazy to chyba wykorkuje: -(

reklama
Do góry