reklama

Kto po in vitro?

reklama
kate-p7 - no widzisz, masz dobre rokowania.

Milkaa - super, że Ci się udało! Gratuluję!

A u mnie cóż..
progesteron 1,16, estradiol 1589. Lekarz po USG załamał ręce. Mam 18 pecherzyków,ale tylko po ok. 10 mm. Zastanawiał się długo co robić, myślał o anulowaniu stymulki. Ale podjął decyzję, że do czwartku cd stymulki. I może jakim cudem uda sie punkcje zrobić 1 grudnia. Nadal mam brać po 300 Menopuru. Idę się napchaę słodyczy ;((, a jutro optymizm.

P.S. Miałam pęcherzyk 16 mm na poprzednim USG, to ponoć teraz zrobiła się torbielka, więc go nie ma. Torbielką mam się nie przejmować.

Ostatnia edycja:
Hess a jak to jest w programie rządowym z IVM(in vitro maturation), pobiorą Ci wtedy niedojrzale oocyty i będą sobie leżakować aż dojdą do MII..chyba ze nie mozna?? a jak było wczesniej?? czy to pierwsza stymu..??

milkaa olusia a czy takie zarodki zatrzymują się po 3 dobie czy tylko C,D czy B tez może???

a przy okazji dowiedziałam się co oznaczalo P8B bo się pytalam no i to był zarodek kompaktujący, czyli murola jak na 4 dobe bardzo ładny zarodek, powyżej 8 blastomerow, nie da sie ich policzyc juz...a myslałm ze wczesniej to był ten gorszy:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry