Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kurde, zmartwiłaś mnie, bo ja mam indukcję, ale poczytałam o tym w necie i się uspokoiłam :-) ale teraz będę ostrożniejsza i naleśników już nie będzie! za dużo stania przy włączonej kuchni!
Ja nie mam gazu w mieszkaniu... w nowym budownictwie juz go nie doprowadzaja:/ baardzo ciezko mi bylo sie przestawić, ale po 3 latach zaczęłam dostrzegac plusy kiedys nie uznawalam indukcji, a teraz uwazam ze w domu, ktorego kiedys się dorobie bede miala i gazowke i indukcje mikro mam, ale to dodatkowa funkcja piekarnika i uzywam baaardzo sporadycznie wole gary!
No w Norwegii wszystko na prad nawet nie ms instalacji gazowych, ba, w sklepach nie ma kuchenek gazowych
Ja wychowana na elektrycznej ( kiedys milion lat temu mielismy gazowke "Ewa") w sumie i sie boje gazu
Tak to chodzi o nie stanie przy indukcji. Ale i tak dla bezpieczeństwa maz gotuje jaja
No! Na forum same dobre wiadomości! Sykatynka - ogromne GRATULACJE! Teraz uważaj na siebie i głaszcz brzuszek, niech kropek wie, że jest kochany i ma się porządnie wgryzać w mamusię!:-)
sykatynka suuuuper wiadomosc [emoji2] gratuluje ! Uśmiałam sie,czytając o twojej walce z niechcianym lokatorem ,az M pytał co tak sie cieszę do tego tableta annemarie tym razem robię sobie juz sama zastrzyki , ale mam momenty kiedy ręka lata jak szalona a z tym sprayem to chodziło mi ,ze jeden zastrzyk mniej ,bo niestety bez i tak sie nie obejdzie