reklama

Kto po in vitro?

No ja chyba zrobię w czwartek i najwyżej jeszcze raz w sobotę... Mam wizytę umowiona do kunickiego na 26 maja czyli za tydzień.... Może być jeszcze za wcześnie na pechola.... To będzie teoretycznie mniej więcej 4 tydzień i pół....

reklama
Hess a to gdzies kolo dnia matki będzie transfer, miło:-)

sykatynka niop za wczesnie ale za tydzień już w sam raz:-) ja bym jeszcze TSH zrobiła i inne tarczycowe, bo ponoć w ciąży może tylko tarczyca wychodzić a poza tematem nic...

Sykatynka sliczny prezent:))
I jaka z Ciebie piekna kobietka! Z brzuszkiem bedziesz ślicznie sie prezentowac♡♡♡
Hess nie moge sie doczekac Twojego Balwanka:)))

Zrobię w czwartek pakiet z pogesteronem i estradiolem i tsh, później może jeszcze hpmocysteine i podpytam lekarza czy warto te nk badać....
Niebajka dziękuję brzuszka nie mogę się doczekać :)

Sykatynka ogromne gratulacje :) dbaj o siebie. Nie wchodź na głupie wieże z krzeseł. Zrób badania o których piszesz. Bierzesz zastrzyki przeciwzakrzepowe albo chociaż acard?

Gizas i Emenems - biorę standardowo lutkę i estrofem, do tego clexane, metypred i całą masę suplementów (wit. b12 i b6, wit. d, magnez, selen, acesan, kwas foliowy) + tyroksynę na tarczycę i glucophage na insulinę :) najadam się samymi pigułami ;) plus bardzo ścisła dieta, a od dzisiaj jeszcze ściślejsza, coby mi się insulina nie rozhuśtała... Na razie biorę to, we wtorek skonsultuję się z Kunickim, chociaż wiem, że on będzie chciał, żebym gluco odstawiła, ale ja nie chcę....

reklama
I jeszcze kalendarz :)

MAJ

20: Hess - wizyta kontrolna przed crio
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
21: Annemarie - badanie krwi
21: Sykatynka - druga wysoka beta
25: GizaS - spotkanie z maluszkiem na usg
26: Hess - udany criotransfer w Dzień Matki :)
26: Sykatynka - weryfikacja/wizyta u dra K
27: najki - wizyta kontrola - przygotowanie do stymulacji
28: Szkrabek - usg genetyczne
28: Madziulka - usg genetyczne
29: Emenems - wizyta serduszkowa

Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer

CZERWIEC
01: Annemarie - wysokaśna beta