reklama

Kto po in vitro?

reklama
sykatynka!!! Ale super!!! Wiedziałam, że się uda - kalendarz ma moc!!! :-D Gratulacje!!! I teraz już bez żadnych konstrukcji i innych wież!!! ;-)

A pajączki są pożyteczne baaaardzo... dzięki nim nie ma plagi owadów, choć sa przerażające i obrzydliwe zawsze wynoszę je z domu na balkon by sobie żyły, ale zdala od mojego domu ;-)

sykatynka a nie mówiłam do 3 razy sztuka:-p gratki!

Annemarie
objawy każdy miał różne jedne baby były pewne że nic nie będzie bo brzuch bolał jak na okres i np. teraz ja takie bole mam codziennie...Inne czuły się super tak jak ja:-p u mnie pierwszym objawem przy pierwszym jak i drugim transferze były objawy przeziębienia. Nagle zaczęło łamać mnie w kościach zaczęłam kichać myślałam ze nic z tego bo się rozchoruje trwało to 2-3 dni i nagle ozdrowiałam :-p a to ponoć tez mogą być objawy ciąży...więc wrzuć na luz i czekaj bo może objawy masz ale inne niż kazda z nas:-p

Teraz to się dopiero zacznie... strach o każdy dzień... a tak w ogóle nie za wysoka ta beta? Poprzednim razem w 7 dpt miałam 25....
Od dzisiaj chucham na siebie i dmucham, idę zrobić sobie zastrzyk i leżeć do góry brzuchem...
I jak następnym razem w hotelu będzie pająk to nie ma bata, choćby był środek nocy, to wydzwonię babkę z recepcji...

sykatynka jest super ! kobitki maja jeszcze wyzsza bete niż ty i ja razem wzięte wiec jest super im wyzsza beta tym lepiej to rokuje bo bodajże beta ok. 10dpt 300 to 95% ciąż zakończonym porodem:-p wiec oby tak dalej, tym razem nie może być źle!

Teraz od bety do bety i od wizyty do wizyty, małymi kroczkami :) nie mogę się doczekać aż mezus wróci z pracy, nie chce mu mówić przez telefon, nawet nie wie, że zdążyłam zrobić badanie....

reklama
A w domu czekał na mnie taki prezencik od mezusia :)

Załączniki

• 1432048403818.jpg
    1432048403818.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 114

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry