• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Ja tez mam teraz spadek pozytywnych mysli od wczoraj juz mnie nic nie boli ... wolałam jednak jak brzuch i piersi mi dokuczały przynajmniej czułam zwe cos sie dzieje nie wazne czy złego czy dobrego ale cos sie działo a dzisiaj kompletnie nic .... wytrzymasz do piatku z betą???
Ja tak mam caly czas na zmiane, raz rycze a za chwile sie smieje jakbym nachlana byla:-D

reklama
Widze problemy tam gdzie och nie ma itd.
Maz sie pyta " co oni ci za hormony dali?"
I Ja mam z toba tak przez 9 mc wytrzymac?
A Ja ze nie bo jak tylko sie dowiem ze dzidzia jest to bedzie ok. A on : "Ta jasne, bedziesz sie dalej o nine rzeczy martwic" [emoji57][emoji57][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]

ach Ci mężczyźni ....
Ja cały czas wbijam mojemy puzzlowi ze ma byc moja podopora a nie mnie dolowac :P:P:P a on twierdzi ze własnie mi pomaga bo nie dopuszcza do tego zebym zeswirowala jak to nazywa sprowadza mnie na ziemie

Widze problemy tam gdzie och nie ma itd.
Maz sie pyta " co oni ci za hormony dali?"
I Ja mam z toba tak przez 9 mc wytrzymac?
A Ja ze nie bo jak tylko sie dowiem ze dzidzia jest to bedzie ok. A on : "Ta jasne, bedziesz sie dalej o nine rzeczy martwic" [emoji57][emoji57][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
No tak to bywa z kobietami a jeszcze z kobietami po takiej dawce hormonow!!!co Ci faceci sobie mysleli, ze lekko bedzie? Nie ma tak dobrze:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry