reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Moniusia, mó M miał operację żylaków powrózka nasiennego i u niego nastąpiła poprawa parametrów. Co prawda morfologia zaledwie drgnęła, ale ilość była powalająca, więc było z czego wybierac. no i ruch skoczył..

Martka, cholernie mi przykro. naprawdę :(

Kachna, ale brzuch nie dolega?

reklama
Laseczki melduje szybko ze, tak jak przypuszczalam u mnie nici z ciazy,jutro jedziemy do kliniki i bedziemy debatowac co dalej. Nie mam czasu pupsa puscic mamy w pracy grype zoladkowa...mieszkancy,koledzy jada gora i dolem. Masakra nie do opisania.odezwe sie jak dam rade jutro.:)

martka przykro mi, otrząśnij się i walcz!!!

kachna zaciskam!!

kate ty?? ty i czarne myśli?? noł łej!!!!! &&&&&&&&&

annemarie szkoda, że tym razem intuicja nie zawiodła :/ walczysz bejbe!!

Ostatnia edycja:
Jezu:( co za cholerny poniedziałek.
@matrka :( tak cię przytulam i łezka jest
@kachna ty leżysz? leż, odpoczywaj, proszę
@annamarie ty sobie poradzisz, i dopniesz swego, będzie brzuch.. wcześniej czy później
@kate_p7 nie widzę postu z twoimi "czarnymi myślami", widzę tylko nawiązanie ...jeśli to prawda to ja już sobie z tobą jutro porozmawiam

Ostatnia edycja:
uff dobrze... u ciebie @kachna chyba taka uroda stanu odmiennego, wczoraj gadałam z koleżanką, która w ciąży plamiła do 4. miesiąca, urodziła w terminie, dziewoja piękna i zdrowa na świat przyszła i wdrapuje się już na kolana

reklama
martka przykro mi...znam to niestety. Uszy do góry następny będzie udany:tak:. To mimo wszystko dobry znak...
annemarie to jeszcze nie koniec;-)

Hess kiedy zielone światło dostaniesz?

moniusia to zależy od tego jak zaawansowana jest choroba i czy "podgrzewanie" jader nie zniszczyło spermatogenezy - komórek które odpowiadają za produkcje plemników. Jest to bardzo rzadki problem, ale.. poza tym w razie komplikacji, oraz na "później" bo żylaki często wracają.. Gorzej niż ivf na pewno nie będzie więc spokojnie, a może uda się naturalnie.Tutaj fajnie wyjaśnione troszkę jest :Urologia Polska 1985/38/1 - WPŁYW POZAOTRZEWNOWEGO PRZECIĘCIA ŻYŁY JĄDROWEJ Z ZASTOSOWANIEM FLEBOGRAFII NA PODSTAWOWE PARAMETRY NASIENIA U CHORYCH Z ŻYLAKAMI POWRÓZKA NASIENNEGO
No i tutaj jest o operacji, ale ja się nie znam ile tych(rodzajów) operacji może być:
Żylaki powrózka nasiennego - poprawa jakości nasienia
Po wyciêciu ¿ylaków powrózka nasiennego a p³odno¶æ - eChirurgia.pl

kachna w którym tygodniu jesteś? jak CRL i FHR dzieciaków??

dorotka 3mam kciuki za zdrowego malucha/maluchy:-p czekam na wieści:-) A co do moich czarnych myśli to po prostu się boję... tyle złych rzeczy może się stać. To chyba stres przed porodem, już zaczął się "trening noworodkowy" czyli bezsenność:-( nie mogę spaććć ..Ale wysprzatałm już całą chatę, ostatnie zakupy idą.. Wszystko czyściutkie już czeka, a mój kręgosłup zrujnowany :-DNo i jeszcze ten wilczy apetyt, buzia mi się nie zamyka, jem co popadnie i ciągle jestem głodna..No tak źle to jeszcze nie było. Pewnie będę wyglądać jak amfibia:eek: No i ta zgaga.. Chyba jestem już zmęczona ciążą:-p a mierzyłam ostatnio brzuch i jest 110 cm to taki całkiem normalny brzuch, tylko wygląda jakoś płasko a nie jak piłeczka :eek:Pocieszam się, ze wiesz mięsnie brzucha trzymają bo wiesz siłownia... tiaaa była jeszcze 8 miesięcy temu:-Dto teraz zanik mięśni a nie rozrost:-p ale trzeba sobie jakoś humor poprawić..

Ostatnia edycja:
Do góry