Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fruit obecnie jestem w takim stanie, że już nic nie wiem. Gdzie lepiej. W poprzedniej klinice czułam, że nic się nie dzieje, cały czas czekanie...
W tej natomiast dzieje się sporo, bo masa badań, lubię swojego lekarza i mam do niego zaufanie, ale jeżeli chodzi o to co pisze kachna84, to nie wiem czy czuję coś takiego![]()
Poleciłam koleżance gyncentrum chodziła dwa miesiące do mojego lekarza i dzisiaj ma właśnie wizytę pęcherzykową...
Ja natomiast nadal w czarnej du... :/
bo później sexik może powodować skurcze. W nasieniu męskim, są prostaglandyny, które powodują produkcje oksytocyny, co utrudnia implantacje. No chyba,ze z pomocą po owulacji idzie prg w tabletkach, żeby "wyciszyć" macice. Czasem tez estradiol estradiol,zeby endometrium pięknei rosło.To jest cykl stymulowany do starn naturalnych. No i w nim omijasz szereg problemów od LUF, PCOS nawet pośrednio endometriozy. Bo mamy ok.3-4 pęcherzyków, a w którymś z nich musi być prawidlowa komórka. Statystycznie "u zdrowej pary" 1 na 4 oocyty zostanie prawidłowo zapłodniony i zakończy się urodzeniem zdrowego dziecka. Zakładając nawet ze w 3 pęcherzykach masz komórki, to jedna niech będzie zdegenerowana i dwie dojrzałe. Raczej na 3 pęchole masz 2 dobre komórki. Zakąłdam optymistycznie, ze obie komórki mają poprawny kariotyp, no i plemnik M tez ma poprawne DNA (ok.5% - 10% ma nieporawne u zdrowego mężczyzny). Czyli obie się pięknie zapłodnią, niech w jednym przypadku będzie nie korzystana mutacja spontaniczna. Macica nie przyjmie wadliwego zarodka, albo zaraaz po implantacji go odetnie z krwiobiegu. Zostaje jeden no i tutaj musi organizm pięknie się dzielić, bez zadnych mutacji spontanicznych, żeby był happy end
Wbrew wszystkiemu na świat przychodzą tylko najsilniejze jednostki. Niekoniecznie mądre
Wyjaśnilam cos nie coś?