Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny ponownie
Tak jak pisałam wcześniej dziś 12dpt (podane dwa zarodki dwudniowe) zrobiłam test z krwi, na który czekałam aż do wieczora.
Beta wyszła 115,3 mlU/mlale się mega cieszę ale zarazem pojawił się i strach żeby kropki wytrzymały tam u mnie. Jest to moje pierwsze podejście do inv po kilku wcześniej nieudanych IUI.
Ponawiam więc test w środę by zobaczyć czy wzrasta. Trzymam kciukole też za was:-)
Hej dziewczyny ponownie
Tak jak pisałam wcześniej dziś 12dpt (podane dwa zarodki dwudniowe) zrobiłam test z krwi, na który czekałam aż do wieczora.
Beta wyszła 115,3 mlU/mlale się mega cieszę ale zarazem pojawił się i strach żeby kropki wytrzymały tam u mnie. Jest to moje pierwsze podejście do inv po kilku wcześniej nieudanych IUI.
Ponawiam więc test w środę by zobaczyć czy wzrasta. Trzymam kciukole też za was:-)
oby tak dalej!
kobiety ale tutaj naszkrobałyście nie było mnie weekend i nadrobić nie potrafię

;P Ale widzę po kalendarzu że końcówka roku emocjonująca i bardzo dobrze tak trzymać u mnie na razie spokój także tylko się melduje i oczywiście trzymam kciuki za mega przyrostu dobre jakościowe jajca i udane transfery