Cyryjanka – gratuluję bety, piękna. &&&& za przyrost
U mnie bóle jelitowe zaczęły się przy antykach przed pierwszą stymulacją. Chyba po pierwszym tygodniu brania antyków już się zaczęły. Jak zaczęły się zastrzyki było tylko gorzej. Z dnia na dzień ból się nasilał. Czasami ciężko mi było wytrzymać. Po pierwszej nieudanej próbie poszłam na tomograf, wynik wyszedł OK. Zanim opanowałam ten ból tabletkami to minęło 3 m-ce. Ale to nie jest tak, że się go pozbyłam całkowicie. Czasem nie boli w ogóle, czasem jest min. ból. Następnie zapisałam się na kolonoskopie i w związku z tym, że badanie wypadało mi akurat w trakcie tej wrednej @ musiałam wziąć 2 opakowania antyków pod rząd. I bóle się nasiliły, ale jakoś wytrzymałam. Przed crio, które miałam całkiem niedawno miałam wziąć 1 opakowanie antyków, ale wzięłam tylko 2 tabletki, ponieważ już po tych 2 tabletkach ból był nie do zniesienia. Zresztą po estrofemie lepiej nie było, ale jakoś dałam radę. Teraz znowu wróciłam do tabletek na jelita.
dorotav – ja na USG widzę tylko pęcherzyki
kwiatuszek, kiki – oczywiście, że pamiętamy o Was
kiki – ja Cię proszę Ty przemyśl ten temat o badaniach. Może warto je teraz zrobić. Jak np. crio nie wyjdzie (czego oczywiście Ci nie życzę) i po crio zrobisz badania i coś w wynikach będzie nie tak to będziesz sobie zarzucać, że mogłaś zrobić te badania przed podejściem. Szkoda zarodków.
zula – tak się zastanawiam nad tym co ostatnio napisałaś o tej kumpeli, która poszła na kwalifikację do Novomediki. Tak mi się wydaje, że może dostała do zrobienia tyle badań, ponieważ podchodziła już do In vitro i zaliczyła kilka porażek. Tak mi się wydaje, że ta dziewczyna miała podobne badania do tych co Jo.M miała. I w sumie to by głupie nie było dostać do zrobienia tyle badań, ponieważ wizytę u immunologa się omija :-)
MagdaM, GizaS - powodzenia na wizytach.
Niepokorna - &&&&&&&&&&&
STYCZEŃ:
7: MagdaM33 - wizyta kontrolna
7: GizaS - wizyta
7: Niepokorna - trzecia wysoka weryfikacja bety
8: kikifish87 – wizyta przed udanym crio
10: elleni - USG pęcherzykowe
10: Jogo - wizyta i USG
około 10: Kinga_1 - podglądanie endometrium
13: _Infinity_ - kontrola + ustalenie daty transferu
14: Lilia♥ - wizyta w nowej klinice