reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Esiek cieszę się, że już masz to za sobą!!! teraz trzymam kciuki za szczęśliwy 2014 :tak: trzymaj się dzielnie ;-)
Niepokorna super wynik:-D

Dziewczyny ja po antykach też nie najlepiej się czułam teraz dostałam ovulastan i było ok może warto przyjrzeć się tabletką antykoncepcyjnym :eek:

Esiek ciesze sie ze juz jestes po wszystkim... teraz kochana musisz dojsc do siebie i bedziecie sie starac dalej :tak: kiedy mozecie sie starac ponownie?

Czarna każda klinika ma swoje zasady np. jak miałam stymulację w invimedzie to miałam usg co 2 dni i dodatkowo wyniki progesteronu i estradiolu natomiast w invikcie w programie rządowym to byłam chyba z 3 razy na usg!(w dniu rozpoczęcia stymulacji czyli chyba już w 2dc potem po tygodniu i znowu za tydzień u mnie słabo rosły pęchole także długo trwała stymulacja)
a Ty podchodzisz do in vitro z programem rządowym czy prywatnie bo jak z programem to na pewno w klinice będziesz miała wszystkie wizyty za darmo a jak będziesz chodziła do swojego dr na miejscu u niego to pewnie będzie Cię kasował :sorry:

Esik teraz może być tylko lepiej :tak:

Jestem jeszcze w lekkim szoku,modliłam się aby było chociaż 6 tyś ale 14 się nie spodziewałam :szok: będę megaaa szczęśliwa jeśli okaże się to ciąża bliźniacza :tak:

Witam dziewczyny :)
Kiedyś tu pisałam a teraz cały czas zajmuje mi moje najukochańsze szczęcie :D
Po stymulacji zostały mi jeszcze leki a nie będę ich potrzebować, bo po cięciu musze mieć 2 lata przerwy. Nie chcę, żeby się zmarnowały, więc ODDAM. Mam do oddania GONAL 350jednostek - ważny do 06.2014 i 71 tabletek Luteiny - ważne do 10.2014. Jakby co piszcie na PW.

Mataczi mam zamiar podejść do in vitro prywatnie, ponieważ część wizyt będę mieć tu na miejscu. Nie ciekawą mam sytuację w pracy. Jak biorę dwa dni wolnego, to już krzywo na mnie patrzą. W tej chwili nie mam głowy do szukania innej pracy.

Niepokorna konkretny wynik :-)widzę nie szczypiesz z jakimiś niskimi jednostkami :cool2:życzę tobie bliźniaków !!
kiedy masz wizytę ?? kurcze to ja jestem ciekawa czy dwa małe serduszka będą biły u ciebie w brzuszku a co dopiero ty :cool2:
U ciebie na sierpień termin wypadnie czy wrzesień już tak jak u mnie??

reklama
Niepokorna konkretny wynik :-)widzę nie szczypiesz z jakimiś niskimi jednostkami :cool2:życzę tobie bliźniaków !!
kiedy masz wizytę ?? kurcze to ja jestem ciekawa czy dwa małe serduszka będą biły u ciebie w brzuszku a co dopiero ty :cool2:
U ciebie na sierpień termin wypadnie czy wrzesień już tak jak u mnie??

Niestety nie mam jeszcze ustalonego terminu wizyty, mam nadzieję że w przyszłym tyg. A według wyliczeń to ja jestem w 5 tyg i 3 dniu ciąży więc idziemy "łeb w łeb" przepraszam za określenie ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry