• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Esiek cieszę się, że już masz to za sobą!!! teraz trzymam kciuki za szczęśliwy 2014 :tak: trzymaj się dzielnie ;-)
Niepokorna super wynik:-D

Dziewczyny ja po antykach też nie najlepiej się czułam teraz dostałam ovulastan i było ok może warto przyjrzeć się tabletką antykoncepcyjnym :eek:

Czarna każda klinika ma swoje zasady np. jak miałam stymulację w invimedzie to miałam usg co 2 dni i dodatkowo wyniki progesteronu i estradiolu natomiast w invikcie w programie rządowym to byłam chyba z 3 razy na usg!(w dniu rozpoczęcia stymulacji czyli chyba już w 2dc potem po tygodniu i znowu za tydzień u mnie słabo rosły pęchole także długo trwała stymulacja)
a Ty podchodzisz do in vitro z programem rządowym czy prywatnie bo jak z programem to na pewno w klinice będziesz miała wszystkie wizyty za darmo a jak będziesz chodziła do swojego dr na miejscu u niego to pewnie będzie Cię kasował :sorry:

Esik teraz może być tylko lepiej :tak:

Jestem jeszcze w lekkim szoku,modliłam się aby było chociaż 6 tyś ale 14 się nie spodziewałam :szok: będę megaaa szczęśliwa jeśli okaże się to ciąża bliźniacza :tak:

Witam dziewczyny :)
Kiedyś tu pisałam a teraz cały czas zajmuje mi moje najukochańsze szczęcie :D
Po stymulacji zostały mi jeszcze leki a nie będę ich potrzebować, bo po cięciu musze mieć 2 lata przerwy. Nie chcę, żeby się zmarnowały, więc ODDAM. Mam do oddania GONAL 350jednostek - ważny do 06.2014 i 71 tabletek Luteiny - ważne do 10.2014. Jakby co piszcie na PW.

Mataczi mam zamiar podejść do in vitro prywatnie, ponieważ część wizyt będę mieć tu na miejscu. Nie ciekawą mam sytuację w pracy. Jak biorę dwa dni wolnego, to już krzywo na mnie patrzą. W tej chwili nie mam głowy do szukania innej pracy.

Niepokorna konkretny wynik :-)widzę nie szczypiesz z jakimiś niskimi jednostkami :cool2:życzę tobie bliźniaków !!
kiedy masz wizytę ?? kurcze to ja jestem ciekawa czy dwa małe serduszka będą biły u ciebie w brzuszku a co dopiero ty :cool2:
U ciebie na sierpień termin wypadnie czy wrzesień już tak jak u mnie??

reklama
Niepokorna konkretny wynik :-)widzę nie szczypiesz z jakimiś niskimi jednostkami :cool2:życzę tobie bliźniaków !!
kiedy masz wizytę ?? kurcze to ja jestem ciekawa czy dwa małe serduszka będą biły u ciebie w brzuszku a co dopiero ty :cool2:
U ciebie na sierpień termin wypadnie czy wrzesień już tak jak u mnie??

Niestety nie mam jeszcze ustalonego terminu wizyty, mam nadzieję że w przyszłym tyg. A według wyliczeń to ja jestem w 5 tyg i 3 dniu ciąży więc idziemy "łeb w łeb" przepraszam za określenie ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry