Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Niepokorna super beta napewno bliźnięta. CYRYJANKA tobie również gratuluje i trzymam kciuki. Esiek powodzenia w dalszym staraniu do nas też musi uśmiechnąć sie szczęście. A ja jestem taka zakręcona że zamiast wziąść pierwszy zastrzyk w ostatnim dniu brania tab. anty to wzięłam na drugi dzień :/ i myślałam że przyjdzie mi czekac na okres nie wiadomo ile a tu niespodzianka 4 dni wcześniej. I z racji mojego nie dopatrzenia lrkarz przesunął zastrzyki stymulujące z 2 dc na 4 myślicie że to nie zaszkodzi mojej stymulacji ? Mam nadzieje że nie i przetrwam to bez problemu. Narazie po dwóch zastrzykach kilo poszło w górę wy też tak mialyscie czy to tylko ja tyje ;( ?
Jo.M., a czym byłaś stymulowana i jak długo? od 1. stymulacji w 2010?A jeżeli chodzi o dodatkowe kg to u mnie od 1 stymulacji do teraz nazbierało się ok 10 kg więcej.![]()
Józwa - Byłam stymulowana standardowo menopur , gonal f , cetrotide itd. Zawsze w czasie brania leków po prostu puchłam jak balon. Jak było po wszystkim tzn transfer zakończył się negatywną beta i odstawiałam leki to wszystko powoli wracało do normy chociaż zawsze jakiś 1-2 kg zostawało już więcej no i przez te 4 lata się uzbierało jakieś 10 kg
jestem pod wrażeniem waszą wiedzą i podziwiam was za silną wolę do walki o szczęście.. Jesteście wspaniałe i tak trzymajcie do każdej z nas w końcu szczęście się uśmiechnie bo na to zasługuje my. Gratuluję z całego serca wszystkim dziewczyną którym się udało i trzymam kciuki za te którym się nie długo uda 

Proszę pomóżcie mi trochę
z góry bardzo dziękuję