reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

_Infinity_ czlowiek tyle sie naczyta i potem jest glupi, i nie wie co ma robic... nie wie juz co dobre co zle, czy tak ma robic czy tak... ktory lekarz jest lepszy a ktory gorszy... masakra jakas... !! no ale jedno jest pewne trzeb dożyć do wyznaczonego celu !!

reklama
Olusia jak mogę nie dożyć jak się będę tak stresować wszystkim jak mam ostatnio :sorry: aż wolne musiałam sobie wziąć i długi weekend będę miała piątek-poniedziałek włącznie, bo nie daję rady, nic nie ogarniam .... :no:

Z tymi lekami to gdzieś wyczytałam na pewno że nie trzeba brać ale nie wpadłam na to żeby później potwierdzić to u lekarza :zawstydzona/y: Z drugiej strony na żadnym wykazie przed/po transferze nic nie miałam z dotychczasowych leków, nie pytał też o receptę itd. .... Ehhhh .....

dziewczyny ja jestem dzisiaj zmartwiona 20 dpt była 2925 a 24 dpt tylko 7230 . Niby mieści sie w dolnej granicy ale ja czuje ze juz pozamiatane . Chce mi sie płakać.
Zula w piatek na wizycie sie wypytam o ta nowa metodę i ci napisze.

Jogo nie mysl tak ze jest cos nie tak... na pewno jest wszystko dobrze.... a beta nawazjniejsze ze przyrasta 66% w ciagu 48h.. nie zawsze musi 100%.. Wszystko jest dobrze...

Jogo jeżeli ja dobrze rozumiem to co jest poniżej to powinno być ok, Ty robiłaś po 96h :confused: :

"Uważa się, że we wczesnej ciąży stężenie beta hCG powinno wzrastać nie mniej niż o 66% w ciągu 48 godzin, o 114% w ciągu 72 godzin i o 175% w ciągu 96 godzin. Po szóstym tygodniu ciąży prawidłowa szybkość narastania poziomu beta hCG ulega zwolnieniu. "

infinity dokładnie czlowiek sm juz nie wie co zrobic , czy teraz zrobil dobrze i jaka decyzja bedzie ok, ciagłe niepewnosci, ale musimy wierzyc ze bedzie ok:-D
jogo dokładnie bete masz piekna a pozniej przyrost bety zwalnia tak jak zacytowała to infinity. musisz wierzyc ze bedzie ok. a jak bedziesz dalej odczowac strach to moze idz na usg kontrolnie ??

Tak było 96 godzin ale spodziewałam sie powyżej 10 tys tym bardziej ze poprzednie pięknie przyrastaly a teraz spowolnilo . Z własnego doświadczenia wiem ze to nie wróży niczego dobrego. Całe ciało mnie boli z nerwów a zły dusze w sobie bo mama jest obok i nie chce ja martwić. Kurczę musze czekać do piątku do usg . Dobrze ze wizyta na 9 to nie musze czekać cały dzień.

Jogo jak robilas w 20dpt rano i potem caly dzien masz i potem w 24dpt to wychodzi 4 dni nie? a nie 3? czy to sie inaczej liczy? tak czy siak trzymam kciuki... Na pewno wszystko jest dobrze :-)

reklama
Olusia tak minęło 4 dni czyli 96 h i niby mieści sie w dolnej granicy ale wcześniej rosła szybciej i sie zmartwilam. Nie wiem co o tym myślec. Nie mam plamien ale jakoś sie zalamalam.

Do góry