reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lilia tak mam zalecone branie 2 opakowan antykow... tylko jak sie pytalam w klinice o ten schraching to mowila mi babka ze mam w 1dc zadzwonic i umowic sie na zabieg.. tylko chcialabym chyba pierw zeby lekarka zobaczyla wyniki.. bo wiesz roznie moga wyjsc, chociaz mam nadzieje ze wyjda ok to wtedy bym chciala isc na schrachig a to trzeba sie wczesniej umowic... hmm

adell no to super ze podoba sie tobie i masz tam prace... szkoda wlasnie ze bilety sa drogie.. moi znajomu w tamtym roku byli na Islandii 2 tyg.. podobalo im sie ale jednak czegos im tam brakowalo... oni pozyczyli woz i praktycznie zwiedzili cala...

dziewczynki a nie ma któraś recepty albo opakowania do odsprzedania kwasu 5 lub 15 mg i relanium - to pytanie głównie do tych którym się udało i nie będą już korzystać:)? Pytam bo po kwas foliowy musiałabym jechać do Jerzak do Wawy ze śląska:( a relanium może komuś zbywa to nie musiałabym się prosić:)

Olusia7982 - mam nadzieje że bilety kiedyś z tanieją, Islandia nie jest dla wszystkich, znam dużo osób które tu pracują, ale nie wyobrażają sobie życia tutaj na dłuższą metę. . Ale na wycieczkę do zwiedzania polecam ;-)

Olusia - to powiem tak, na scratching możesz się zapisać, ale czym prędzej idź na te badania, żeby się wyrobić z wynikami i z konsultacją przed scratchingiem. Jak będzie coś nie tak to zawsze możesz zrezygnować z tego zabiegu.

Wlasnie dostalam odpowiedz z laboratorium z Katowic ile kosztuja badania ktore chce zrobic.. 4 badan nie wykonuja... hmm zastanawialam sie nad Fryda i tez tam napisalam pytanie o cene badan,, ciekawa jestem...

reklama
Madzia 76 ja co prawda nie jestem jeszcze po ivf, więc powinnam raczej pisać na "rządówkach", ale nie wiem czy tam jesteś... a jak dobrze przeczytałam to Ty również jesteś pacjentką dr Sienkiewicza z VitroLive? jeśli tak to jedziemy na jednym wózku :-)

Do góry