reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

DzIEWCZYNY ja wiem,ze beta powinna drgnac jak piszecie 10 dpt 3 dniowych bablow,ale nie sugerujcie sie tym,jak nie wyjdzie,albo wyjdzie minimalnie,POWTORZCIE Ja teraz po transferze fakt SLABEUSZKA mialam bete 7 w 12 dpt i bylam oewna,ze biochemiczna,odstawilam leki,a tu 16 tydzien leci,tak,ze podejrzewam,ze 10 dpt byla bliska 0!!!!
BUDZIMELKA fraxiparyne ja biore do dzis i mam brac do konca ciazy. Fakt,igly tepe jak ciort,mam since,zgrubienia,nie ma gdzie bic,az mam rany od drapania,a wbija sie je tragedia,u mnie jakby pancerz;)sie robi,jakby przez tarcze szly,ale co zrobic,jak trzeba to trzeba.
Pozdrawiam. Trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Bziumelka po cichaczu podeszłaś do transferu ale bety już Ci nie odpuścimy, będziemy trzymały kciuki :tak:

Józwa
10 dpt 2-dniowego zarodka beta powinna już wyjść więc jutro Twój wielki dzień - kciukasy :-):tak::-)

Fusun ale ślicznie Twój suwaczek się przesuwa aż miło popatrzeć :-)

Fusun - mnie ten dr z innej kliniki powiedział, że jeżeli fragmentacja wyjdzie na poziomie powyżej 30% to nas nie zakwalifikuje. Przejrzałam dziś regulamin nie widziałam nigdzie takiego zapisu, Ty też to potwierdzasz. To jest niezgodne z regulaminem. Domyślam się, że temu dr bardzo zależy na statystykach. Sam powiedział, że skuteczność w jego klinice wynosi ok 40%, taką też informacje mają na str. internetowej i powiedział, że ma nadzieję, że w prasie o tym napiszą. Zrozumiałam, że statystyki są dla niego bardzo ważne. Z tego co mówił to on dogłębnie bada parę i jak widzi światełko w tunelu to kwalifikuje, a jak nie to nie kwalifikuje. Jakby wszystkich kwalifikował to statystyki pewnie miałby zaniżone. Po głębszym przemyśleniu dochodzę do wniosku, że chyba jednak zostanę w mojej obecnej klinice, bo ta nowa mi się nie podoba. Mam nadzieję, że w moim przypadku do 3 razy sztuka się sprawdzi...

KINGA ja juz nie wierzylam,ze sie uda,tyle lat staran,ja juz stara,ja jak ja,zreszta my rowiesnice mniej wiecej z tego co pamietam,jak sie nie myle. Ja 40 stke skonczylam,a moj to siwiutki po 50tce,a tu widzisz. Teraz jak "zakislismy" to nam sily mlodosci potrzebne. bardziej na dziadkow,niz na rodzicow pasujemy,ale to mile,ze po tylu latach meczarni osiaga sie cel ( a ile to prawie tyle co palcow u rak i prawie u nog zsumowac)
Widze,ze Ty tez od dzis mamusia. Macie maluchy w domu i tak ma byc!!!!!

BZIUMELKA poprzedni post o fraxiparynie do Ciebie skierowalam,ale Cie przechrzcilam:) dopiero teraz zauwazylam,a ja BUDZIMELKA pisalam,co za rura ze mnie. Ale po koniczynce sie skapnelam. Sorki;) od dzis mamusiu;)

KiNGA co ja pisze!!!! My mlode mamusie bedziemy,jak to mi lekarz powiedzial,bede dluzej MLODA bo tak juz bym babcia mogla byc i ze juz za mna wszystko,a tak przede mna,przed nami. Wiec LASKI JESTESMY MLODE MAMCIe :)

reklama
LILAto jest tak,na genetycznym nie bardzo chcialo wyjsc,ale to wczesnie bylo,niedawno bylam u mojego prowadzacego,nie bardzo chcial powiedziec,albo nie bardzo widzial:) jakis zakrecony,zreszta to na zwyklym usg bylo,potem pojechalam do takiej babki,co ma sprzet dobry,noi ona mi powiedziala co widzi,ale ja sama nie wiem,czy dobrze to. Pojechalam do niej z kolezanka,moj nic nie wie,ze u niej bylam. Narazie niech cgaduje. Jeszcze dostalam test na plec,nie wiem,czy to prawda wychodzi,czy nie,ale go nie robilam jeszczs. Zrobie moze w sobote,albo w niedziele,bo znow na antybiotykach lece:( i wole poczekac z tym testem i zobaczymy,czy wyjdzie jak u niej na usg? Czy inaczej,a wtedy to juz nie wiem...;)

Do góry