reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

DzIEWCZYNY ja wiem,ze beta powinna drgnac jak piszecie 10 dpt 3 dniowych bablow,ale nie sugerujcie sie tym,jak nie wyjdzie,albo wyjdzie minimalnie,POWTORZCIE Ja teraz po transferze fakt SLABEUSZKA mialam bete 7 w 12 dpt i bylam oewna,ze biochemiczna,odstawilam leki,a tu 16 tydzien leci,tak,ze podejrzewam,ze 10 dpt byla bliska 0!!!!
Pozdrawiam. Trzymam kciuki :)
Molla, Twoja historia jest bardzo budująca! Dzięki!

reklama
Fusun - dziękuję Ci dobra kobieto za informacje:)

Spoko :-)

Majka - no ja też sądzę, że o spaniu mogę zapomnieć na najbliższe 2-3 lata. Trochę mnie to przeraża, bo jestem typem, którym MUSI spać przynajmniej 8 godzin bo inaczej nie funkcjonuję. Ale cóż - trzeba będzie się przestawić. Płci nie znam jeszcze. Ostatnie usg miałam na przełomie 11 i 12 tygodnia (genetyczne), lekarz nawet nie zjechał między nóżki. Oglądał przezierności, kości nosowe i inne sprawy. Ale i tak myślę, że to było za wcześnie. Bardzo bym już chciała wiedzieć:-)

zula - tylko wiesz kwalifikować tylko te pary u których on widzi szansę na powodzenie to jest nie fajne. Zawsze jest wyjątek od reguły. Czasem w tych beznadziejnych przypadkach udaje się bardziej niż w tych dających jakąś szansę na wyższym poziomie.

Np. zobacz Fusun i lilka mają fragmentacje na poziomie 45% i ten dr by ich nie zakwalifikował, a obie są w ciąży. Więc ta jego teoria jest bez sensu. Przecież wiadomo, że przy in vitro, że czasem w najmniej odpowiednim momencie się udaje i w naprawdę w różnych przypadkach.

My się chyba nigdy nie umówimy :-)

STYCZEŃ:

16: Cyryjanka - USG pęcherzykowe
16: Józwa - wysoka beta

17: dorotav -
wysoka beta
17: Niepokorna - wizyta + USG
17: Hope84 - scratching
17: Jogo - USG kontrolne
18: mmm… - podglądanko
20: genna - kolejna wizyta u immunologa
21: _Infinity_ - transfer blastusia :)
21: Kinga_1 - wysoki progesteron :)
21: Lilia♥ - wizyta w obecnej klinice
21: majka201 - punkcja
22: Zuzia2011 - USG serduszkowe
22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
22: Bziumelka - wysoka beta
23: martaczi - podglądamy maluszka
27: martaczi - badanie prenatalne
27: Kinga_1 - wysoka betka :)
30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
Madzia76 - punkcja

LUTY:

3: Lilia♥ - wizyta w innej klinice

Ostatnia edycja:
Józwa trzymam kciuki za wysoką betę !! musi się udać !!

Dziewczyny ten lek o którym piszecie, że tępe igły miałyście to pewnie jakiś zamiennik Clexane (ja przynajmniej miałam Clexane) i też miałam cholernie tępe igły,że tylko siniaki zostawały po wkłuciach :crazy:

Lilia♥ dopisz mnie dobra kobieto do listy :) 31.01 kolejna wizyta USG

Niepokorna jak tam u ciebie ??? zaglądasz tu jeszcze ??? jak samopoczucie??

Fusun- u nas urodziło się dwóch chłopców jednojajowych. Teraz maja już 4 mc i przesypiaja 6 h. Początki były bardzo ciężkie msluchy były tak małe że strach ich było na rece wziąść ;) a terz grubaski takie że ciężko uwierzyć że to wczesniaki urodzone mc przed terminem. Lilla - dziękuje za dopisanie. Nie poddawaj się czytałam o przypadkach gdzie dziewczyny próbowały po kilka razy aż w końcu zaskakiwalo i teraz są mamuskami ;) A ten lekarz u którego byłaś to niech te statydtyki sobie w nos wsadzi!!!!!!

STYCZEŃ:

16: Cyryjanka - USG pęcherzykowe
16: Józwa - wysoka beta

17: dorotav -
wysoka beta
17: Niepokorna - wizyta + USG
17: Hope84 - scratching
17: Jogo - USG kontrolne
18: mmm… - podglądanko
20: genna - kolejna wizyta u immunologa
21: _Infinity_ - transfer blastusia :)
21: Kinga_1 - wysoki progesteron :)
21: Lilia♥ - wizyta w obecnej klinice
21: majka201 - punkcja
22: Zuzia2011 - USG serduszkowe
22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
22: Bziumelka - wysoka beta
23: martaczi - podglądamy maluszka
27: martaczi - badanie prenatalne
27: Kinga_1 - wysoka betka :)
30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
31: Elleni - kolejna wizyta USG
Madzia76 - punkcja

LUTY:

3: Lilia♥ - wizyta w innej klinice

elleni - dobra kobieta chciała Cię dopisać, ale została wyręczona :-)

majka201 - staram się nie poddawać, ale jeszcze dobrze rok się zaczął, a już rzucają kłody pod nogi. Cały czas mamy z M dylematy, nie wiemy co robić, ale nie lubię tego. Niby mamy plan, ale nie do końca. No cóż, we wtorek mamy kolejną wizytę może coś w naszych umysłach się rozjaśni :-)

reklama
Do góry