reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lilla- rozumie twoje dylematy dobra klinika i lekarz z którym odbieracie na tych samych falach to połowa dukcesu. Po za tym uważam że są to dla nas tsk trudne, krepujace i intymne sprawy że lekarze powinni mieć specjalne podejście a nie traktować nas jak kolejny sukces i przykład kliniczny! Ja też miałam problem z wyborem kliniki ponieważ z tego co czytałam to w Krk nie ma dobrych klinik a ta do której ja chodze też ma wiele złych opini i miałam wątpliwości czy wynikają oneZ frustracji osób którym się nie udało czy prawdą. Ale podjęłam decyzje żeby zostać i od razu mi ulzylo ;) Mój lekarz to naprawde człowiek z podejściem do pacjentki a dla mnie to ważne a jakie będą efekty mojej decyzji to wkrótce się okaże. Lilla głowa do góry musi nam się udać nie ma innego wyjścia. Józwa z jednej strony Ci zazdroszcze że nie długo poznasz wynik a z drugiej współczuję tych nerwów. Jesteśmy z Tobą. Trzynaj się i szybko pisz jak wysoka jedt beta bo to że jest wysoka to bez dwóch zdań! !!!!

Dziewczyny ale dziwne uczucie po tym transferze... Czlowiek jest taki bezradny, nic nie moze zrobic... Ja siedze i mysle mam 30% szans - trafie czy nie trafie:) Ale sie nie stresuje i wiem ze nie ma co sie przejmowac objawami bo jak bylam po punkcji a nie mialam transferu to mialam wszystkie objawy ciazy:) Mdlosci, bole brzucha, glowy, wielkie UU... Wiec szkoda zaprzatac soebie tym glowy:)

Elleni- zagladam codziennie ;) jutro najwazniejszy dzien...mam nadzieje ze bedzie serduszko lub serduszka i ze wszystko okey ...chyba bez powodu nie mialabym takich mdlosci i wymiotow...

Niepokorna daj znac po wizycie :) Ja jutro też mam wizytę i ustalą mi termin USG, którego tak bardzo nie mogę się doczekać. Mineły mi mdłości i wymioty, a od paru dni męczy mnie ból brzucha taki jak na miesiączkę i martwie się cholernie czy na tym etapie czyli końcówka 11 tc takie bóle są normalne. Ja zwariuje :(

Minni i Niepokorna taki to już nas los jak nie zamartwianie się stymulacją, punkcją, transferem, betą to później życie od usg do usg. Dopóki nie przytulimy swoich skarbów zawsze będziemy się czegoś obawiały. A w patologiach na nic nie zwracają uwagi i rozmnażają się na potęgę, rodzą zdrowe dzieci. W naszym miasteczku był taki przypadek dziewczyny, która już ma chyba z 8 dzieci (większość oddała do domu dziecka) która skoczyła z okna bo lekarz podejrzewał ciążę mnogą. Spadła na plandekę jakiejś ciężarówki, nic jej się nie stało, ciąża przebiegała bez problemów i urodziła zdrowe JEDNO dziecko ;-):-)

Józwa
minęła 12-sta!!! :-)

Hej Dziewczyny! Mam już wynik, niestety :no: A byłam taka pełna nadziei, trudno. Za to Wam wszystkim, które wciąż oczekujecie życzę powodzenia i trzymam kciuki! Dzięki za wsparcie duchowe ;)

reklama
Do góry