reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lilla- pomyśl że im więcej wiesz to tym bliżej jesteś upragnionego celu. Co do kawy to ja wypijam max dwie dziennie. Ale mam gorszy nałóg PALE PAPIEROSY!!!!!! Wem, że nie wolno ale jestrm takim nalogowcem że poprostu nie potrafie rzucić! !!! Obiecałam sobie, że jak zobacze pozytywną bete to więcej nie zapale. Tu raczej nie chodzi o kwestie silnej woli bo ją mam schudłam 24 kg ;) ale jak nie będę palić to utyje od nie zdrowego jedzenia co też nie jest dobre. Tak źle i tak nie dobrze, mam nadzieje że mnie nie zlinczujecie za moją szczerość.

Agitek, ja mialam w 3dpt bete ponad 5 ale to bylo spowodowane tylko i wylacznie dzialaniem choragonu. Tak wiec ciazowa beta w 3dpt jest z tego co ja wiem niemozliwa. Jak zadzwonila do mnie dr to mi mowila, zebym absolutnie przy tej becie sie nie nastawiala ze jestem w ciazy...

majka paliłam do transferu, potem do bety to może ze 3 papierosy tylko. Jak pierwszy raz się nie udał to znowu fajki, ale tylko do crio i od tamtej pory nic, nawet mnie nie ciągnie :-) a dym mi śmierdzi. No i moja mama powiedziała mi,że ona mi krzywdy nie robiła jak była w ciąży to i ja powinnam o dziecku myśleć! Bardzo się tym przejęłam, i dobrze !

Ostatnia edycja:
Ja się raczej dobrze odżywiam, bo byłam ostatnio na diecie Montignaca, a to właściwie taki zdrowy tryb żywienia a nie dieta, pozbyłam się 10 kg które mi wpadły po zamieszkaniu z moim mężem, a teraz wróciłam do wagi z przed ok. 10 lat. Jedynie co to tej kawy za dużo piję no i winko czerwone do obiadu lubimy sobie zaserwować.
Ale kiedyś widziałam, że dziewczyny pisały, że więcej ryb dobrze jeść, jakieś zioła pić może macie jakieś takie sprawdzone informacje??

Zula_5 ja miałam screching jak brałam anty. Bo ten zabieg robi się właśnie w cyklu poprzedzajacym transfet. Ale nie ma dowodów na yo że jest on skuteczny. Dziewczyny o myślicie o nacinaniu otoczki. Ja się nad tym zastanawiam. U mnie w klinice kosztuje to 500 zl myslicie, że warto?

reklama
Agitek, spokojnie. Miałaś crio, nie brałaś zatem Choragonu więc nie sądze aby beta mogła być inna na tym etapie. Ja miałam 1,7 w 3 dpt ale to po Choragonie

Do góry