reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Majka Madzia super ciesze się i gratulacje.
Dorotav ja miałam takie badania wykonane i wiele innych . Trochę to kosztuje ale czasami wydać na diagnostykę niż wylewać moze łez przy niepowodzeniach.

reklama
montana8 dziękuję, czuję się w miarę ok, no ale niestety bolą jajniki.. ale to raczej normalka

Madzia 76 no niezły jasnowidz z Ciebie, wszystko jest jak mówiłaś, że będzie. Cieszę się, że Sienkiewicz wykona transfer, zwłaszcza patrząc na Twój przypadek :-D
bardzo się cieszę, że Tobie się udało i jesteś mamusią!

Lenkabar ból jajników to normalka, ja po punkcji az do transferu miałam lekki zespól hiperstymulacji, bo ból nie przechodził, brzuch miałam nadęty jak balonik, chodziłam 6 dni półzgięta, na szczęście dzień po transferze wszystko wróciło do normy. Ale ważne by trzymać się zasad po punkcji przede wszystkim pić min 2 l wody i spożywać pokarmy bogate w białko. Chyba to mnie wyratowało ;-)

gratulacje dziewczynki to teraz przenosić się na form brzucha tek. A ile mielicie zarodków podanych mogą to być :-)mnogie czy nie ?? Ja dziś po chlamedii i cytologii + usg piesi 12 wizyta i zaczynam przygotowanie

Ależż wspaniałe wieści! Tyle mamusiek:) Bardzo się ciesze!:-D
Majka201-moje gratulacje, super!!
Madzia76-alleż super;))Już mogę gratulować:*dajesz mi Kobieto wielką nadzieje wiesz??:happy:
Lenkbar-super tyle jajeczek:happy:ja się trochę stresuje punkcją ehh..
mmm…Gratuluje z całego serduszka!!!!! Ileż się mamusiek narobiłoJ
:tak:Super Super Super:tak:

reklama
Do góry