reklama

Kto po in vitro?

reklama
,Madzia 76
user-online.png
sprawdziłąm u siebie 30-04-2012 miałam crio a 1 usg 28,05-2012 w tedy 4 cm mojego szcześcia

mmm do crio bierze sie encorton (ja od 2dc) i estrofem i do tego fraxe zastrzyki. Musi dobrze przyrosnac endometrium i usg w 8 dc zeby sprawdzic endometrium, Wiec crio jest całkiem przyjemne w porównaniu z tradycyjna stymulacja do in vitro.

mmm do crio bierze sie encorton (ja od 2dc) i estrofem i do tego fraxe zastrzyki. Musi dobrze przyrosnac endometrium i usg w 8 dc zeby sprawdzic endometrium, Wiec crio jest całkiem przyjemne w porównaniu z tradycyjna stymulacja do in vitro.
moja stymulacja nie była taka straszna, poza tym, że panicznie boję sięzastrzyów

Madzia 76 ja okropnie niecierpliwa jestem :)

reklama
Dla mnie to gdyby lekarz nie pokazał to nawet tych 4 cm nie widziałam a jak pokazał serduszko to było coś takiego . czyli kropka dla niedowidzących. Ale to skoro lekarz kazał ci przyjść to może coś pokaże. Do mnie zadzwonił powiedział co jak mam brać leki i kazał przyjśc na wizytę za parę 2 tygodnie chyba. T obyło w piątek a w poniedziałek byłam już u swojej zakładowej lekarki od razu l-4 z pracy i zapisałam się lekarz prowadzącej ciąże i tam do końca na l-4 sama mnie namawałą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry