martaczi – słońce odezwij się proszę…
Jo.M. – dziękuję, że pytasz. Tak, wybieram się na laparo, ale nie 21 lutego tylko 11 marca. Musiałam zmienić termin, ponieważ @ przyszła trochę wcześniej.
Widzę, że ostro działasz z immunologiem, super
zula – sama nie wiem co ci napisać, przykro mi, że ta cholerna biegunka Cię nawiedziła i cały plan poszedł w diabły. A jakiś plan awaryjny masz?? Ja powiem szczerze, że zawsze jak przechodzę koło stoiska z ciuszkami dla maluszków to po pierwsze łezka w oku mi się kręci, a po drugie zastanawiam się czy ja w ogóle będę miała szansę zakupić takie ciuszki. Po tym co ostatnio mi dr powiedział to szczerze wątpię…
kiki – przykro mi, że Ty również nie możesz podejść do crio. Mam nadzieję, że uda Ci się podejść w kolejnym cyklu za co bardzo zaciskam kciuki. Ja też miałam usuniętego polipa.
majka201 – witam kolejna ciężarówkę. Gratulacje mamusiu :-)
Madzia76 – piękny przyrost, gratulacje i oczywiście za kumpele też zaciskam kciuki
dona61 – nie da się tak jednoznacznie powiedzieć jakie badania powinnaś zrobić. Tych badań może być mnóstwo m.in.: na wirusy, z dziedziny immunologii, badania potrzebne do podejścia do in vitro, do rządówki. Nie zawracaj sobie tym głowy tylko idź na wizytę. Dr wie co robi.
Bzibziok, _Infinity_ - &&&&&&&&&& za Wasze jutrzejsze wizyty.
MagdaM33, RENIA74, Hope84 - &&&&&&&&&& za Wasze bety.
LUTY:
4: Bzibziok - pierwsze podglądanko
4: _Infinity_ - ustalenie dalszego planu działania
4: MagdaM33 - wysoki przyrost bety
4: RENIA74 - wysoka beta
4: Hope84 - wysoka beta
5: Jogo – kolejna wizyta i USG maluszka
5: majka201 - wysoki przyrost bety
6: lenkabar - udany transfer
7: mmm… - wysoka beta
7: Hope84 - wysoka beta
7: montana8 - wysoka beta