reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

ja tak jak pisałam mogę tylko na 3 stawach bo nigdzie indziej nie dojadę w tych korach... Chyba, że po 17. A Lilia - kiedy Tobie to nie pasowało:)?

Jo.M - czy Ty pamiętasz wyniki z chlamydii męża? Wysokie miał te liczby? My z mężem mam w IgM 0,15 więc spoko ale w IgG mamy ok 5. Nie mam norm i zastanawiam się czy ten wynik to ujemny czy przechodziliśmy ją kiedyś - raczej nie możliwe bo nie leczyliśmy nic....

reklama
Lilia klinika gyncentrum jest kolo silesii ale po 2 stronie... kolo kliniki jest parking gdzie mozna zostawic auto....

kikifish87 mnie pasuje 17,18,19

Jo.M pasuje mi tak :14 no ale to walentynki wiec odpada... bo kazdy chce byc ze swoja 2 polowka....

zula_5 nie przesadzaj ze nigdzie nie dojedziesz... przeciez mozemy sie spotkac troszke pozniej a nie w godzinach szczytu....

Zula - Nie pamiętam teraz wyniku M ale raczej był sporo wyższy , jak będę w domu to sprawdzę i dam Ci znać.
Jeżeli mogłabyś dojechać do Silesii do by było super bo na serio ja się obawiam , że nie trafię do tych 3 stawów.:baffled: I raczej na pewno po 17 bo zanim z pracy się wróci to ta pora byłaby ok.

Mi dziewczyny między 17-21 pasuje każdy dzień , także piszcie który Wam pasuje.:-)

no 6 to mam ten zabieg, a tego 7 to nie wiem jak sie bede po tym zabiegu bym sie czula. hmmm
Lilia a tobie nie pasowaloby miedzy 17-19? bo mnie olusi i jo.m by pasowalo w tych dniach.

tak sobie mysle ze pozycze auto od tescia i pod klinike bez problemu dojade, a do silesi przejde sie piechtolotem:-D a do 3 stawow bede miala problem:szok:pewnie bym sie zgubila:zawstydzona/y:

dziewczyny zastanowcie sie nad data, ja wam nie chce stwarzac problemow, jak wszystkim bedzie pasowac ten 7 to wy sie spotkajcie a ja wtedy odpadam. bo wyprosilam meza zeby wzial wolne na 6 i 7 i glupio by bylo ze najpierw mu karze brac wolne a potem znikam z domu:zawstydzona/y:

reklama
Olusia - No coś Ty , pisałam ostatnio że cały tydzień nie zaglądałam tutaj i w poniedziałek pisałam do Ciebie z pytaniem ile Ci jeszcze anty zostało? Także chyba Ci umknęła moja wiadomość. No jak ja bym mogła się do Ciebie nie odzywać:szok:

Do góry