reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Bzibziok ja nie dostalam ale ponoc Lilia dostala.... :tak: tylko ty wysylalas wczesniej dla Lilii...:tak:

Dorotka mozesz mi napisac jakie robilas wszystkie badania... :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia, proszę bardzo, jak coś to pytaj
CA125
przeciwciała przeciw antygenom jajnika
przeciwciała p-kardiolipinie IgG, IgM

przeciwciała przeciwjądrowe i cytoplazmatyczne ANA-1

przeciwciała p. beta 2-glikoproteinie IgG, IgM
z pracowni cytometrii przepływowej: CD3, CD4, CD8, CD19, CD16+56 (komórki NK)
wymaz z kanału szyjki macicy na bakterie tlenowe, beztlenowe i chlamydię
IBT z surowicy krwi u obojga
IBT plemnika + DNA SCD

no niestety nie będę młodą mamą. Zawsze myślałam, że tak 25 lat to jest odpowiedni wiek ale los chciał inaczej i trochę się już to ciągnie.

No właśnie miałam zapytać Lilia i Olusia dostałyście przesyłkę??
Kochana nie wazny jest teraz wiek, wazne by w ogole sie udalo, ja zawsze chcialam miec dziecko w wieku 23 lat ale los chce inaczej jak widac :-)

KASIK ja cały czas trzymam kciuki &&&&&&&&&

LENKABAR gratuluję pięknego przyrostu bety :-)

Dziewczynki ja jeszcze sie boje wyników tej cytomegali :-( ale może w czwartek już będą wyniki

Olusia, Jo.M, zobaczcie co znalazłam, może Wam się przyda
Pracownia Cytometrii Przepływowej
Klinika Hematologii i Transplantacji Szpiku w Katowicach
ul. Francuska 20-24
40-027 Katowice
tel.: 32 256 28 58

Dorota a co to jest :
IBT z surowicy krwi u obojga

IBT plemnika + DNA SCD

ooooo KOCHANA DZIEKUJE BARDZO ZA INFORMACJE... :tak:

kasik36 przykro mi a moze nie wszystko jeszcze stracone?

Madzia, gratuluję serdecznie i życzę nudnej ciąży. Na suwaczek aż przyjemnie się patrzy:-). Zostań z nami na forum i przesyłaj ciążowe fluidki:) Pozytywnie zazdroszczę i mam nadzieję, że niedługo wszystkie spotkamy się na wątku mamusiek:)

reklama
Do góry