reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Minni gratuluję córci, aż mi się łezka zakręciła w oku :zawstydzona/y:

Esiek doskonale znam ten ból, akurat Minni miała punkcję tego samego dnia co ja przy pierwszym podejściu, myślałam, że będziemy miały razem transfer ale jak wiesz u mnie do transferu nie doszło bo żadna komórka się nie zapłodniła więc ja bym była dzisiaj na tym samym estapie co ona :zawstydzona/y::sorry:

@ jak na razie się nie rozkręciła, zobaczymy co będzie przy nocnej aplikacji lutki.

Juhasek kciukasy za owocną punkcję :-)

reklama
Esiek, Kasik - przykro mi, nie chciałam abyście przeze mnie były smutne... Gdybym wiedziała jaki będzie skutek mojej wiadomości nie pisała bym jej :-(

Mini - głuptasie to nie o to chodzi!! Ot czasem sie smutno zrobi jak sie pomysli ze czas leci dalej....

Minni dokładnie tak jak pisze Esiek źle nas zrozumiałaś:zawstydzona/y: Chcemy jak najbardziej, żebyś do nas pisała, opowiadała jak się córcia rozwija, jak się czujesz itp. A to, że się łezka w oku czasem zakręci to tak z radości, że TO przecież się udaje więc nam też się kiedyś uda, tylko w nieodpowiedniej kolejce stanęłyśmy po szczęście ale doczekamy się, musimy tylko być cierpliwe :tak::-):tak:

Dzięki Dziewczyny, aż mi się lżej na sercu zrobilo :) bardzo mocno Wam kibicuje i wiem, ze i ja zostanę forumowa ciotka Waszych bobasków :)

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny za milutkie slowa:)

Bzibziok - no pewnie plec juz by mozna bylo zobaczyc ale tu w UK oni nie mowia na tym etapie dopiero na usg w 20stym tygodniu takze jeszcze troszke musimy poczekac:)

Lenkabar - ehhh ja tez tak zadroscilam a ani sie nie obejrzalam a juz 12 tygodni mi minelo. Powodzenia jutro na usg - a co do zamartwiania sie to niestety ale to nie przechodzi i chyba zostaje juz do konca - zawsze juz bedziemy sie martwic o nasze kruszynki:tak:

Majka - a widzisz sama jak to jest z tymi dolegliwosciami i nawet lepiej jak juz sa bo jak nie ma to znowu sie martwimy:)

Esiek - no zawsze jak sie na cos czeka to tak jest ze wszystko na odwrot - ale moze poprostu ten cykl jest dluzszy - moglo sie wszystko rozregulowac albo chociazby od stresu przesunac - ja tez tak mialam w tym cyklu co podchodzilam normalnie owulka w 15 dc a wtedy dopiero w 21, wiec moze nie wszystko jeszcze stracone tym bardziej ze endo ladne

kasik36 – przykro mi, że te kobiety z labo tak się zachowały. To jest kolejny dowód na to, że osoby, które nie mają takiego problemu nas nie rozumieją. Jak najbardziej pisz skargę.

Bzibziok – beta piękna, gratulacje.

Zuzia2011 – maluszek pięknie rośnie, super.

Minni – gratulacje córeczki.

Juhasek – życzę owocnej punkcji. &&&&&&&&&&&&

lenkabar – to Twoje pierwsze spotkanie z dzidzią. Pewnie będzie cudowne :tak: &&&&&&&&&&&&&

Mammoni, Foote - &&&&&&&&&&&&

LUTY:

27: Juhasek87 - punkcja
27: lenkabar - pierwsze spotkanie z dzidzią
27: Mammoni - wizyta kontrolna
27: Foote - II weryfikacja

28: montana8 -
wizyta, ustalenie dalszego planu działania
28: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania

MARZEC:

1: kasik36 - III weryfikacja bety
1: kikifish87 - podglądanko przed crio
3: mmm… - udane crio
3: _Infinity_ - wysoka beta
3/4: Esiek - wstępna data transferu
4: Uda sie - pierwsze podglądanko
5: Bziumelka - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
8: maaagdzik - wysoka beta
10: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
11: Bzibziok - pierwsze spotkanie z dzidzią
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem

Hej hej :-) witam się z rana ale niestety z migrena :-( juz drugi dzień z nią walczę :-(
MINI gratuluję córci :-)
KASIK ja nadal trzymam kciuki &&&&&&
ESIEK na pewno wszystkie doczekamy sie upragnionej dzidzi :-)
JUHASEK trzymam kciuki za trnasfer żeby fasolka z Tobą została na 9 miesięcy &&&&&&&&&&&&&&&&
LENKABAR już dziś ujrzysz swoje maleństwo :-) czekam na wieści z wizyty :-)
MAMMONI powodzenia na wizycie &&&&&&&&&
FOOTE kciuki za bete żeby ładnie przerosła :-) &&&&&&&&&
i nie pamiętam czy kogoś nie pominąłam ale za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki zawsze :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki.
Bzibziok i od razu gartulacje, super i beta i progesteron no ja takiego nie miałam w 11 dpt. 37,89. Jesli nadal sie martwisz to zerknij w mija stopkę jakie ja miałamwartosci bery w poszczególnych dniach i jak widzisz mnie sie udała to niby czemu Tobie ma sie nie uda, bedzie dobrze trzymam kciuki.

Lenkabar dzisiaj wizyta i usg zobaczysz bobasa super widok, ciesze sie razem z Tobą, ale powiem Wam ze minni ma racę, my juz do konca zycia bedziemy sie martwić o nasze dzieci. A co do bólów, wymiotów, dziewczyny leci mi 7 tc i ja nie mam nic nie boli brzuch nie mam mdłośni jak na razie ale to nie jest reguła wszystko to moze cie przejść bezboleśnie, ja w pierwszej ciaży też tak miałam zero objawów ciazy, dowuiedziałam sie o nie w 4mc wiec spokój, tylko spokój moze nas uratować:-).

Minni już pisałam na ciężarówkach, ale jeszcze raz gratuluję córci.

Do góry