reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Na razie nie dziękuję, bardzo bym chciała, żeby wszystko dalej było ok i dziękuję wszystkim za kciuki!!
Póki co jeszcze w to wszystko nie dowierzam.
Na 11.08 umówiłam się na wizytę.

reklama
Na razie nie dziękuję, bardzo bym chciała, żeby wszystko dalej było ok i dziękuję wszystkim za kciuki!!
Póki co jeszcze w to wszystko nie dowierzam.
Na 11.08 umówiłam się na wizytę.

Bzibziok, tak długo chcesz czekać na wizytę ?? ;-) pewnie umówiłaś się 11.03 :-D trzymam kciuki by wszystko było ok :-) powtarzasz jeszcze betę ?

Oczywiście że 11.03 miało być na karteczce z lekami miałam zalecenie, żeby się umówić 21-25 dpt.
Nie wiem jak ja tyle czasu wytrzymam:szok:??
Przecież nerwy mnie zjedzą. Może jeszcze w przyszły poniedziałek zrobię betę, zastanowię się, zobaczę jak się będę czuła.
Przez ostatnie dwa dni prawie cały czas miałam mdłości, a dzisiaj się martwiłam, bo nic nie czułam. Wolałabym się źle czuć, tzn mieć mdłości, jakoś mnie to uspokajało.

Ostatnia edycja:
Bzizbok - super !!! Gratki, niestety nie pamiętam która to Twoja próba ale ogroomnie się cieszę.!!

Dziewczyny ja znów byłam na monicie, dziś 15 dc, owulki nadal brak ;/ Pęcherzyk ma 20mm i endo 10mm. I tu pytanie - czy to nie za późno na owulacje jeżeli mam cykle 28-29 dni a owulka wypadnie w 16dc najwcześniej? Gin cos wspominał, że jak jutro rano nadal będzie pęcherzyk to w tym cyklu crio nie będzie ;/ Z czy to może być zwiazane ze mam tak późno owulacje i krótką II faze cyklu ? Dawno już, z dwa lata, nie mialam monitorowanego cyklu naturalnego i tu takie newsy ;/

Zuzia gratki kochana, aż się popłakałam z Twojego szczęścia a to u mnie dziwne, nie płakałam nawet wczoraj po swojej becie :zawstydzona/y:

Chyba @ do mnie przyszła bo przy aplikacji lutki była krew :-( Jak się rozkręci to jutro dzwonię do kliniki czy odstawiać wszystkie leki i czy w ogóle jest sens powtarzać betę. Dzisiaj pół dnia spędziłam na obdzwanianiu innych labo w pobliżu moje miejscowości gdzie mi zrobią wyniki w sobotę, żeby wynik był po paru godzinach i w szpitalu pani się zgodziła zrobić dla mnie wyjątek a tu się okazuje, że chyba niepotrzebnie. Swoją drogą dziwne, że takie końskie dawki lutki jakie brałam do wczoraj 1800 na dobę nie zahamowały @. Co prawda od wczorajszego wieczora zmniejszone mam na 900 ale to też nie mało a @ chyba przyszła.

ZUZIA ale Ci zazdroszczę takiego skarba w brzuszku :-) dobrze że wszytsko z nim dobrze i tak będzie do porodu :-)
Mnoe dzisiaj strasznie głowa boli także uciekam się położyć :-)
Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

reklama
Zuzia gratki kochana, aż się popłakałam z Twojego szczęścia a to u mnie dziwne, nie płakałam nawet wczoraj po swojej becie :zawstydzona/y:

Chyba @ do mnie przyszła bo przy aplikacji lutki była krew :-( Jak się rozkręci to jutro dzwonię do kliniki czy odstawiać wszystkie leki i czy w ogóle jest sens powtarzać betę. Dzisiaj pół dnia spędziłam na obdzwanianiu innych labo w pobliżu moje miejscowości gdzie mi zrobią wyniki w sobotę, żeby wynik był po paru godzinach i w szpitalu pani się zgodziła zrobić dla mnie wyjątek a tu się okazuje, że chyba niepotrzebnie. Swoją drogą dziwne, że takie końskie dawki lutki jakie brałam do wczoraj 1800 na dobę nie zahamowały @. Co prawda od wczorajszego wieczora zmniejszone mam na 900 ale to też nie mało a @ chyba przyszła.

Tobie chociaż zmniejszyli dawki leków, bo ja cały czas brałam takie końskie dawki. A @ dostałam po 4 dniach dopiero. A może to nie @, tylko implantacja zarodka?:tak: Wstrzymaj się jeszcze z telefonem do kliniki, jak coś to w piątek zadzwonisz, a może akurat beta wyjdzie większa:)

Do góry