Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na razie nie dziękuję, bardzo bym chciała, żeby wszystko dalej było ok i dziękuję wszystkim za kciuki!!
Póki co jeszcze w to wszystko nie dowierzam.
Na 11.08 umówiłam się na wizytę.
trzymam kciuki by wszystko było ok :-) powtarzasz jeszcze betę ?
??
Zuzia gratki kochana, aż się popłakałam z Twojego szczęścia a to u mnie dziwne, nie płakałam nawet wczoraj po swojej becie
Chyba @ do mnie przyszła bo przy aplikacji lutki była krew :-( Jak się rozkręci to jutro dzwonię do kliniki czy odstawiać wszystkie leki i czy w ogóle jest sens powtarzać betę. Dzisiaj pół dnia spędziłam na obdzwanianiu innych labo w pobliżu moje miejscowości gdzie mi zrobią wyniki w sobotę, żeby wynik był po paru godzinach i w szpitalu pani się zgodziła zrobić dla mnie wyjątek a tu się okazuje, że chyba niepotrzebnie. Swoją drogą dziwne, że takie końskie dawki lutki jakie brałam do wczoraj 1800 na dobę nie zahamowały @. Co prawda od wczorajszego wieczora zmniejszone mam na 900 ale to też nie mało a @ chyba przyszła.
Wstrzymaj się jeszcze z telefonem do kliniki, jak coś to w piątek zadzwonisz, a może akurat beta wyjdzie większa