reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ze slaska czyli w naszej klinice mozna zrobic kariotypy... czyli mozna zrobic wtedy kiedy chce tak? nie musze miec skierowania? ile sie czeka na wyniki? wlasnie mysle ze moze je zrobic ? :-) czy jednak dac sobie spokoj ...

reklama
Anulla sorry ale chyba sama nie wierzysz w to co piszesz, implantacja w 7 dpt 5 dniowych zarodków? Plamienie miałam w 3 czy 4 dpt (już się pogubiłam) i to zwalałam na implantację a to nic tylko @ nie mogła się przebić przez lutkę. Mam krótkie cykle 24-26 dni a dzisiaj mam już 28 więc dobijała się franca od kilku dni aż wygrała :-( A wiesz, że do mnie 2 razy dzwoniła ta sami pani Sz. (do Danii chyba też) nie tak jak do Ciebie za każdym razem ktoś inny, może to zbieg okoliczności ale jak sobie pomyślę, że mogła zadzwonić pani dwojga nazwisk to mi od razu ciśnienie wzrastało ;-) Patrzę w sygnaturce, że masz wizytę 17-tego marca a ja będę w Invikcie u genetyka 18-tego, szkoda, że się miniemy.

Dziewczynki, gdyby któraś chciała aplikator do lutki to chętnie prześlę, jest super, mniej wypływa na zewnątrz bo głębiej się aplikuje i można inne leki też nim aplikować np estrofem. Szczególnie polecam dla osób z długimi paznokciami. Mam 4 nowiutkie, szczelnie i fabrycznie zapakowane więc pisać śmiało adresy na priva :-) Trzeba sobie pomagać :tak: Może Bozia mi w dzieciach wynagrodzi za dobry uczynek ;-):-D

Lenkabar - muszę Cię zmartwić, jestem w 18 tc i wciąż się denerwuje czy wszystko oki. Dzisiaj mialam usg - było spore opóźnienie, przez to czekanie aż brzuch mnie z tego stresu rozbolał... ja to się bedę denerwować już chyba do samego końca ciąży.

Na usg wszystko wyszło super. Bede miała córeczkę :-)

Kochane przesyłam moc fluidków ciążowych ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki.

Mini przede wszystkim ogromnie gratuluję córci :-) no i spodziewam się, że względny spokój pojawi się, gdy utulimy narodzone, zdrowe dzieci, ale liczę, że od II trymestru to już nie jest az taka psychoza jaką mam teraz..:-p

Kasik - bo ja za Ciebie miałam do końca nadzieję:zawstydzona/y:. Że może to jednak los się odwróci... A no szkoda, że się miniemy, bo ja na pewno 18.03 nie będę. Ewentualnie będę 19.03. A no to z weryfikacją miałyście szczęście. Do mnie ta pani dr. Sz. dzwoniła przy ostatniej weryfikacji. A ta pani dwojga nazwisk to chyba nie bardzo się orientuje w dawkowaniu leków, skoro kazała mi utrzymać, a też było wiadomo, że nic z tego.
Mini, gratuluję córci:-D Ale świetna wiadomość. :)

Mini - gratuluje còry... Przepraszam za smęty ale gdyby nie stało się to co się stało to też już bym pewnie płeć powoli znała :( pierwszy raz od ponad miesiaca mi sie na płacz zebrało....

reklama
Do góry