Bzibziok gratulacje betki i oczywiście zaciskam kciuki!!!
lenkabar tak to juz jest z tym strachem ze nas nie opuszcza np ja mam usg jutro i sie bije czy wszystko ok chociaż nic podejrzanego sie nie dzieje.
Majka objawami sie nie przejmuj bo tak jak pisze Magda ona nie miała w pierwszej ciazy i teraz tez nie tak ja tez nie miałam. Niema na to reguły, a mdłości jeszcze pewnie będziesz miec .
Dorotav fajnie ze masz plan i sie go trzymaj a ja będę trzymać za ciebie kciuki! Patrzyłam na te twoje badania i ja jeszcze miałam z mężem badanie HLA ale my mieliśmy poronienia w wywiadzie i pewnie dlatego musiałam je robić i w sumie tu był u nas problem.
Esiek , kasik wiem co czujecie bo ja tez patrzyłam na suwaczki tych dziewczyn z którymi podchodziłam 1 i 2 raz i taki smuteczek z pozytywna zazdrością odczuwalam ale wierzyłam ze kiedyś ich będę gonić z przesuwajacym sie suwaczkiem i tak jest i z wami tez tak będzie . Życzę wam tego prosto z serca!
lilia , jo.m nie moge sie doczekać kiedy będę za was trzymać kciuki , bardzo bym chciała żebyście zasiliło szeregi ciezaroweczki . Fluitki ciazowe dla was&&&&&&&& całe mnóstwo .
a co do mnie to tez sie ciagle stresuje czy wszystko z maluszkiem ok i juz bym chciała czuć ruchy albo chociaż juz bąbelki a tu nic. Czasami sie deprawuje ze brzuch za mały ,ze nie rosnie ale w żadne dżinsy juz nie wejdę a nawet miałam problem z dopieciem kurtki wczoraj

wiec chyba jednak rosnie a to sa tylko moje fobie.