reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam wieczorkiem

Zacznę od juhasek kciuki za owocne zapłodnienie,
Foote mam nadzieję,że jest za wcześnie na wysoką betę i trzymam kciuki za wzrost na III weryfikacji
Infinity, a co u Ciebie? kiedy testujesz?

Bzibziok, Lenkbar jeszcze raz gratki :-D rośnijcie dalej
Trzymam kciuki za wszystkie działania które przed Wami badania, wizyty, testy, podlądania:-), których nie wymieniłam z góry przepraszam, ale myślę o Was.

A teraz tak na przyszłość to warto wiedzieć dziewczyny, że przy duuużej ilości komóreczek można coś pożytecznego zdziałać stając się dawczynią :-) na którą niekiedy czeka się bardzo dłuugo, tak na marginesie wiem coś o tym...

reklama
Witam was dziewczyny dziś miałam transfer jednego zarodka 10 marca mam zrobić betę :) trochę doktorka miała problem z transferem bo niemoglam sie rozluźnić choć bardzo sie starałam wyluzować ale nieumialam mam nadzieje ze nie zaszkodziłam mojej kruszynce która potem widziałam na monitorze :D dziewczyny a jakie są szanse przy pierwszym transferze przy jednym zarodku? Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny.

Witam was dziewczyny dziś miałam transfer jednego zarodka 10 marca mam zrobić betę :) trochę doktorka miała problem z transferem bo niemoglam sie rozluźnić choć bardzo sie starałam wyluzować ale nieumialam mam nadzieje ze nie zaszkodziłam mojej kruszynce która potem widziałam na monitorze :D dziewczyny a jakie są szanse przy pierwszym transferze przy jednym zarodku? Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny.
W takim razie od dziś zaciskamy mocno kciukaski by kropek mocno sie wgryzał w mamusie,a w jakim dniu mialas podanego zarodeczka?
Co do szans to powiem ci ze różnie mówią. Niby sznse rosna przy drugim i trzecim podejsciu, ale jak dla mnie to głupie gadanie, bo niby czemu tak jest? Przestrzegaj poprostu zaleceń lekarza, nie przemęczaj sie a bedzie dobrze.

Dzięki Montana za odpowiedz i kciukasy :D zarodek z wtorku czyli wychodzi ze dwudniowy zarodek mam w brzuszku :D lekarka chciała podać dwa ale jakoś się wystaszylam ze z bliźniakami mogłabym niedac rady i zdecydowaliśmy się na jedno maleństwo :D

solostar29
xuser-online.png.pagespeed.ic.KccwCy-6Th.png
ja miałam podawane po 3/2/.3 i udało sę za 4 razem /3 crio i przyjął sie 1;-)

Cześć dziewczyny.
Jak tam po tlustym czwartku ile zjadlyscie poczkow? Ja się nawet nie przyznaje bo wstyd
Podczytuje ciezaroweczki po in vitro i właśnie przeczytałam że jefna z forumowiczek dzisiaj urodziła synka aż się poplakalam to najwiekszy cud jakiego Wszystkie już nie długo doswiadczymy ;)

reklama
witajcie kochane kobietki :) ciągle czytam wasze wpisy ale ja rzadko pisze o sobie bo dopiero zaczynam z in vitro a raczej miałam zaczynać.Dzisiaj byłam na wizycie miałam wielką nadzieję że już będę miała leki do stymulacji a tu dowiaduje się że niestety mam cystę na jajniku :( tak mi smutno i żle bo ciągle coś mi nie wychodzi:(

Do góry