• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Witam wieczorkiem

Zacznę od juhasek kciuki za owocne zapłodnienie,
Foote mam nadzieję,że jest za wcześnie na wysoką betę i trzymam kciuki za wzrost na III weryfikacji
Infinity, a co u Ciebie? kiedy testujesz?

Bzibziok, Lenkbar jeszcze raz gratki :-D rośnijcie dalej
Trzymam kciuki za wszystkie działania które przed Wami badania, wizyty, testy, podlądania:-), których nie wymieniłam z góry przepraszam, ale myślę o Was.

A teraz tak na przyszłość to warto wiedzieć dziewczyny, że przy duuużej ilości komóreczek można coś pożytecznego zdziałać stając się dawczynią :-) na którą niekiedy czeka się bardzo dłuugo, tak na marginesie wiem coś o tym...

reklama
Witam was dziewczyny dziś miałam transfer jednego zarodka 10 marca mam zrobić betę :) trochę doktorka miała problem z transferem bo niemoglam sie rozluźnić choć bardzo sie starałam wyluzować ale nieumialam mam nadzieje ze nie zaszkodziłam mojej kruszynce która potem widziałam na monitorze :D dziewczyny a jakie są szanse przy pierwszym transferze przy jednym zarodku? Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny.

Witam was dziewczyny dziś miałam transfer jednego zarodka 10 marca mam zrobić betę :) trochę doktorka miała problem z transferem bo niemoglam sie rozluźnić choć bardzo sie starałam wyluzować ale nieumialam mam nadzieje ze nie zaszkodziłam mojej kruszynce która potem widziałam na monitorze :D dziewczyny a jakie są szanse przy pierwszym transferze przy jednym zarodku? Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny.
W takim razie od dziś zaciskamy mocno kciukaski by kropek mocno sie wgryzał w mamusie,a w jakim dniu mialas podanego zarodeczka?
Co do szans to powiem ci ze różnie mówią. Niby sznse rosna przy drugim i trzecim podejsciu, ale jak dla mnie to głupie gadanie, bo niby czemu tak jest? Przestrzegaj poprostu zaleceń lekarza, nie przemęczaj sie a bedzie dobrze.

Dzięki Montana za odpowiedz i kciukasy :D zarodek z wtorku czyli wychodzi ze dwudniowy zarodek mam w brzuszku :D lekarka chciała podać dwa ale jakoś się wystaszylam ze z bliźniakami mogłabym niedac rady i zdecydowaliśmy się na jedno maleństwo :D

solostar29
xuser-online.png.pagespeed.ic.KccwCy-6Th.png
ja miałam podawane po 3/2/.3 i udało sę za 4 razem /3 crio i przyjął sie 1;-)

Cześć dziewczyny.
Jak tam po tlustym czwartku ile zjadlyscie poczkow? Ja się nawet nie przyznaje bo wstyd
Podczytuje ciezaroweczki po in vitro i właśnie przeczytałam że jefna z forumowiczek dzisiaj urodziła synka aż się poplakalam to najwiekszy cud jakiego Wszystkie już nie długo doswiadczymy ;)

reklama
witajcie kochane kobietki :) ciągle czytam wasze wpisy ale ja rzadko pisze o sobie bo dopiero zaczynam z in vitro a raczej miałam zaczynać.Dzisiaj byłam na wizycie miałam wielką nadzieję że już będę miała leki do stymulacji a tu dowiaduje się że niestety mam cystę na jajniku :( tak mi smutno i żle bo ciągle coś mi nie wychodzi:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry