reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej dziewczyny Jestem nowa, jestem załamana :( rozpoczeliśmy z narzeczonym badania do In Vitro. Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani z laboratorium i poinformowała że muszę powtórzyć badania an HIV!!!! Próbowałam zapytać o co chodzi, dlaczego, ona powiedziała że czasem tak jest, że jakieś przeciwciała nic nie wykażą czy coś takiego!!! narzeczony odebrał wyniki nie ma HIV, więc dlaczego ja muszę je powtórzyć??! :szok::szok:

kinołs czasem tak bywa , że wynik nie jest jednoznaczny ponieważ w naszym organizmie krąży wiele przeciwciał i niektóre z nich mogą przeszkadzać w oznaczeniu stąd powtórka badania . Wiele osób , które chorują np na reumatyzm musi powtarzać to badanie bo wyniki wychodzą niejednoznaczne natomiast laboratorium podstawowe może wydać tylko wynik ujemny , jeśli jest coś nie tak to wysyła się krew lub pacjenta do specjalistycznych przychodni i tam są robione bardziej szczegółowe badania już na samego wirusa a nie na przeciwciała i najczęściej wynik wychodzi ujemny więc nie przejmuj się i bądź spokojna bo takie są procedury ale to wcale nie oznacza , że masz wirusa hiv

LABO75 dziękuje za odpowiedź. Nie spałam dzisiaj całą noc. Tak strasznie się boję...narzeczony pociesza mnie tym, że jeśli ja miałabym HIV on również.
Badania każą mi powtórzyć u nich w laboratorium, nie w żadnym specjalistycznym.

MARZEC:

7: Uda sie - II podglądanko
7: Mammoni - udany transfer

8: maaagdzik - wysoka beta
10: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
10: solostar29 - wysoka beta
11: lenkabar - trzecie spotkanie z dzidzią
11: Bziumelka - wizyta kontrolna
11/12: Uda sie - punkcja
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
17/18: kikifish87 - wysoka beta
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
18: Esiek - wysoka beta
18: Juhasek - wysoka beta
18: Dove28 - wysoka beta
18: kasik36 - wizyty kontrolne
19: Bzibziok - drugie spotkanie z dzidzią
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa

Kinołs - witaj. Labo dała Ci tu już takie wyjaśnienie, że chyba już nie ma co dodawać
kasik, Lilia, Olusia, kliki - rozumię, że pomożecie wysłać teśców na inną planetę, hehe. A tak poważniej to najśmieszniejsze jest to że to oni chcieli jechać na te wyspy a mnie marzyła się cisza i spokój więc to mam na tych Kaszubach. Ja się nawkurzałam bo jak plany 2 tygodnie szukałam ofert, moja koleżanka po ńocach monitorowała ceny a Ci dzień wcześniej się wymigali... Ale cóż dla nich teraz najważniejsze są tylko szczeniaki, hehe.
Dzisiaj po raz pierwszy jechałem samodzielnie koniem w terenie. Fajne
lenkabar - trzymam kciukasy. Czuję, że będzie dobrze

Ostatnia edycja:
kinołs- napewno sie denerwujesz, niestety ci nie pomoge, mysle ze to co napisala Labo to tak jest. kiedy jedzisz znow na badanie?
zula-hehe jasne mozesz liczyc na pomoc:-D co do jazdy to gratuluje, ja sie boje przeokropnie koni .

mammoni-powodzenia, niech kruszynka zostanie z toba. teraz razem bedziemy czekac na bete. kurcze ja dopier 2 dpt a juz do glowy dostaje;-)

uda sie- powodzenia na podgladanku

reklama
Do góry