Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj - a my trzymamy kciuki 
jak nie skorzystasz z okazji i nie napijesz się wody albo nie zjesz pasty to myślę że nic Ci nie grozi ;-)

. O 16:15 podano mi 1 zarodek podzielony na 8, klasy najwyższej 1:-) To nieoficjalnie pomyślałam że od dziś do 18 marca jestem w ciąży z synkiem
. A teraz co i jak ustaliłam w klinice że pani doktor która robiła mi 2 razy podgląd i teraz podała mi syna zostanie moją prowadzącą. Zgodziła się jest naprawdę sympatyczna wszytko tłumaczy pokazuję itp. Nie podadzą 2 zarodków bo stymulacja ciąża mnoga ok pomijam to w tym cyklu. Przed zrobiła usg moje jajniki są duże, lekko płynu się zbiera, ja w miarę dobrze się czułam więc transfer się udał. Wczoraj z 16 komórek zapłodniło się 14 z czego 10 najwyższej klasy. Dziś trochę zaczynają spadać więc nie wiem co i jak. Bo najpierw mówiono o 5 ładnych zamrożonych potem o 2. Więc jak to się rozwinie??? będą dzwonić mówić!! 18 mam test z krwi i wtedy dostanę kartę informacyjną dotycząca zarodków."4.marca-transfer 1 kropeczka"
co to znaczy jedna kropeczka? i jak te wszystkie inf umieszczacie w każdym poście?