reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Juhasek tak się cieszę!!!!!! nie chciałam Cię namawiać, ale też tak jak Hope uważam, że przy blastkach nie ma na co czekać. Wspaniała wiadomość Kochana, chyba zaczniemy zapraszać dziewczyny do naszego niedocenionego Szczecina, bo od nas same ciężarówki :-D:-D:-D

reklama
Hope haha zapraszamy :-D ej ej tylko może nie za głośno to mówmy, bo u nas nie ma kolejek, a się zaraz zaczną jak tak dalej pójdzie...
Jedno jest pewne brzuszków tej wiosny będzie w Szczecinie pod dostatkiem! Może się na porodówce spotkamy, bo terminy też będziemy miały zbliżone

Juhasek to wielka radość dla mnie jak kolejna u "naszych lekarzy" zaciążyła, aż mi się dziś weselej będzie leżało :-D:-D:-D

a coś mi się w ogóle kojarzy, że nasza Madzia76 byczy się w SPA z M :-) tylko z jacuzzi i solanki miała nie korzystać

juhasek cudowne wiesci:-D wiiiiieeellkie gratulacje betki. niech przyrasta dobrze:-)

dziewczyny ile nospy na dzien mozna wziasc? to jest az nie mozliwe jak mnie brzuch boli, zaczynam sie zastanawiac czy to nie moj miesniak, nie urosl i mnie tak boli:-(

tak wiem jestem nie di zniesienia, przepraszam:-(

Zrobilam dzis bete83.72!!!! 3-4tydzien. Wczesniej kreseczki dwie na tescie !!!

Juhasek, gratuluję :-), super, a nie mówiłam ;-)

Kikifish, nospę można brać 120-240 mg na dobę w 2-3 dawkach, nie masz za co przepraszać, od tego jest to nasze forum , jak nie możesz wytrzymać z bólu ewentualnie możesz zażyć paracetamol. Może idź do ginekologa, niech sprawdzi czy może ten mięśniak nie daje o sobie znać.

reklama
Juhasek ale nam tu niespodziankę dzisiaj zrobiłaś :))) gratulacje i niech tam tak dalej twoja betka wyżyny zalicza !

Kiki ja przy krwiaku miałam zaleczona no spe 2*2 ( forte) tak ze mysle ze sobie i dzidzi nie zaszkodzisz. Tak jak Dorota pisze możesz tez wziąć paracetamol .

Do góry