reklama
Jo.M.
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Dorota - Bardzo bardzo się cieszę , że Twój pęcherzyk rośnie i oby tak dalej. Oczywiście cały czas trzymam kciuki.
Lilia - U Ciebie widzę , że też super idzie. To pewnie zasługa Twojego pielęgniarza;-).
bubu520 - Jest nas tu kilka z G.C. , między innymi ja. Podobnie jak dziewczyny mam taką samą opinię na temat dr Cz i dlatego przepisałam się od niej do dr M. Wkurzają mnie jej humorki dlatego idę do niej tylko jak już nie ma wyjścia.
Pytałaś o badania jakie zrobić. Dość ciężko odpowiedzieć na to pytanie bo nie wiem czy coś już robiłaś czy nie. Na początek ważna jest prolaktyna i tsh. A zagłębiając się dalej do wirusologia czyli chlamydia (Ty i Twój M) , cytomegalia , mycoplazma , przeciwciała p/ plemnikowe , przeciwciała ANA , toxoplazmoza , p/c kardiolipidowe. Pisałaś że miałaś 3 crio , jaka beta wyszła Ci po nich ? Tyle na początek mogę podpowiedzieć.
Dorota - Bardzo bardzo się cieszę , że Twój pęcherzyk rośnie i oby tak dalej. Oczywiście cały czas trzymam kciuki.
Lilia - U Ciebie widzę , że też super idzie. To pewnie zasługa Twojego pielęgniarza;-).
bubu520 - Jest nas tu kilka z G.C. , między innymi ja. Podobnie jak dziewczyny mam taką samą opinię na temat dr Cz i dlatego przepisałam się od niej do dr M. Wkurzają mnie jej humorki dlatego idę do niej tylko jak już nie ma wyjścia.
Pytałaś o badania jakie zrobić. Dość ciężko odpowiedzieć na to pytanie bo nie wiem czy coś już robiłaś czy nie. Na początek ważna jest prolaktyna i tsh. A zagłębiając się dalej do wirusologia czyli chlamydia (Ty i Twój M) , cytomegalia , mycoplazma , przeciwciała p/ plemnikowe , przeciwciała ANA , toxoplazmoza , p/c kardiolipidowe. Pisałaś że miałaś 3 crio , jaka beta wyszła Ci po nich ? Tyle na początek mogę podpowiedzieć.
genna
Dorotka jupijajeeeeeej
maluch waleczny
kochana zwolnienie z kodem B to juz poważna sprawa
a niej w pracy mówią co chcą , teraz najważniejsza jestes ty i kropek !!!!!!!!!!!!! Ale sie ciesze 
calineczkaa
Dorotko, gratulacje:-)Super, że wszystko w porządku;-)
Sykatynka, mogłabyś napisać po krótce, jak wyglądała punkcja i transfer w Naszej klinice?
Sykatynka, mogłabyś napisać po krótce, jak wyglądała punkcja i transfer w Naszej klinice?
dorotav
wiecie, ja cały czas tak ostrożnie, boję się cieszyć, zresztą same wiecie, no mój M to już chce zmieniać samochód, no i w pracy już się pochwalił - papla, jeszcze nikomu w rodzinie nie powiedzieliśmy i cały czas się waham czy już czy poczekać do serduszka. Co do zastrzyków przeciwzakrzepowych to ja mam jeszcze 12 ampułek i koniec, chyba szybko ?
reklama
DOROTAV super na pewno za tydzień usłyszysz bicie serduszka Twojego dzidziolka :-) Ja po pozytywnej becie powiedziałam tylko mamie, cioci i babci a męża rodzina dowiedziała sie jak usłyszałam bicie serduszka. Co do obaw to doskonale Cię rozumiem bo sama miałam to samo, najchętniej chodzilabym codziennie na usg :-)
Podziel się: