reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie po przerwie, kilka dni mnie nie było a tu tyle się dzieje że cieżko nadrobić :(
Dorotav cały czas trzymam kciuki ;)
Olusia po wizycie wrzuć zdjęcie maluszków.
Witam nowe dziewczyny, bubu ja tez bylam u Pani dr. Czerwinskiej ale przeniosłam się do dr. Mercika. Nie bylam z niej zadowolona, nieprzyjemna, niczego nie tlumaczy, zero indywidualnego podejscia. Długo by pisać :) a ty jak ja oceniasz ?

reklama
bubu u nas tez czynnik męski, nie rozumiem co do leczenia większość z was mówi ze pogarszają się wyniki, nawet po witaminkach;-( a nam pomogło chyba ze to przypadek:-p

Co do pani doktor to zależy od dnia dziś była nawet miła i dziwiła się dlaczego nie wyszło dała pare skierowań na badania, ale tak myślę czy nie zrobić coś więcej, mam kriotyp, morfologie,toxoplazme, cytomegalia,przesiew,crp,

Też nie wiem jak to jest z M ale u nas wszystko co miało pomóż zaszkodziło. Ale tak czytam że nie tylko ja pije olej :) a bieżecie jakieś witaminki?

Ja już u niech przeszłam chyba wszystkich lekarzy a do dr Cz staram się chodzi z rana to jeszcze nie jest tak źle. A dr M ma inne podejscie bardziej wsłu****e się, i woli żeby było naturalnie i tak jak czujesz. Też myślałam o zmianie ale jeszcze nie teraz. Dziewczyny życzę powodzenia wszystkim, każdemu należy się cud :)

Bubu ja chodzilam do dr Cz. Bylam u niej ostatni raz na wizycie pecherzykowej a potem juz poszlam do mojego gina prowadzacego ktory pracuje w szpitalu i jest zastepca ordynatora.. wiec jak cos sie bedzie dzialo mam jechac na oddzial...;-) taki mam z nim uklad i zawsze mnie przyjma ..

Inka w koncu jestes! ;-)

Dorota, Olusia dziewczynki trzymam kciuki i prosze o same dobre wiesci :)

Bubu ja tez jestem z GynCentrum i tez lecze sie prywatnie....u mnie niestety na odwrot :( musielismy kozystac z komorek dawczyni. Tetaz szykuje sie do ostatniego crio...mam dwa ostatnie pingwinki i w nich moja nadzieja :)

A ja powinnam dostac juz @ i znowy sie spoznia. Czy to normalne po screchingu ?

Zycze milego dnia i owocnego tylko w dobre wiadomosci :)

reklama
Dorotko, jak to jest, jak narazie biorę wyciszacz gonapeptyl, to też muszę pić dużo wody?Czy to zalecenie jest ważne tylko przy już docelowej stymulacji?
Jak będę już się stymulować, czyli 1 zastrzyk rano, jeden wieczorem, to jakieś są zalecenia co do odstępu na brzuchu między nakłuciami?coś czytałam, że conajmniej 2 cm?

Do góry