reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Cześć jestem tu nowa. Mam za sobą 1 in vitro (to znaczy 3crio), szykuje się do 2podejscia. Może macie jakieś sugestie jakie badania mogę jeszcze zrobić

reklama
sykatynka mialam teraz przy pierwszej weryfikacji prg 19 i mi dwukrotnie zwiekszyli luteine. dostalam tez doustna. po 3 dniach juz byl ponad 50. 19 to jest w dolnej granicy normy w 1. trym ciazy.

prosze mnie dopisac na 20ego na wzyte przed crio ;)

Oto moja historia.O dzidzie staramy się dość długo, mam za sobą 3 inseminacje nieudane. In vitro to chyba jedyna nadzieja, w trakcie stymulacji wyprodukowałam 36 jajeczek z czego 18 było dobrych a zaplodniło się 5, oczywiście miałam hiperke, alatego transferu świeźynki nie było tylko 3 crio.Lecze sie w gyncentrum u dr Cz.

bubu520, witaj na forum, no jajek to Ty ładnie naprodukowałaś, co do badań to jest ich mnóstwo, od genetyki - kariotypy, mutacje... przez immunologię i wirusologię.

dorotav - gdyby nie mąż to nie wiem co by było z wbiciem tych moich zastrzyków :baffled: Strasznie panikuje przy tym, ale dobrze wiem, że zastrzyki do stymulacji w stosunku do fraxiparina/fragmin to pikuś. A wiesz do jakiego tc bierze się fraxiparina/fragmin??

Olusia - tak biorę menopur, gonal i cetrotide i tego ostatniego najbardziej nie lubię. Zawsze mnie po nim brzuch boli :baffled:

reklama
Lilia, nie wiem jak długo te moje zastrzyki się bierze, właściwie chyba nie mam podstaw zdrowotnych do ich brania bo nigdy takich badań nie miałam robionych, wzięliśmy je na zasadzie nie zaszkodzą a pomogą, i właściwie pomagają przy hiperce. Cetrotide to masakra, mnie też bolał, szczypał, brzuch robił się czerwony i swędział, na szczęście znikało w miarę szybko.

PAŹDZIERNIK

17: Olusia - podglądanie bliźniaków
17: dorotav - podglądanie cudu

18: Lilia - podglądanie pęcherzyków
20: Hess - wizyta kwalifikacyjna

20: sykantka - wysoka beta !! (II weryfikacja)
20: Ladygodiva - wizyta przed crio
21: Luize - wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
21: inka26 - immunolog

21: Aisa79 - podglądanie maluszka
21: GizaS - wizyta kontrolna w czasie antyków
22: sykantka - wysoka beta !! (III weryfikacja)
23: gos1512 - podglądanie podczas antyków
23: Anulla28 - wizyta kontrolna
28: mavi - wizyta planująca kolejne podejście
28: liskka - badania prenatalne
30: kasik36 - podglądanie juniora

31: calineczkaa - podglądanie pęcherzyków
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

01: djazzpora - rozpoczęcie stymulacji
04: Migotka25 - criotransfer
05: Aisa79 - wizyta u prowadzącego