reklama
gos1512
Fanka BB :)
mmonika81 ja nie jestem z waszego rejonu ale duzo sie naczutalam o klinikach i cale "podziemie" in vitro to jest Bialystok a pozniej Warszawa Novum
kuzynka moja jezdzila do Novum ze Slaska 
calineczkaa
Bóle jak na okres, miałam 5 i 6 dnia po transferze, wczoraj i dziś już spokój, ale czasem też odczuwam podbrzusze, myślałam, że wtedy też 5 albo 6 zagnieździł się zarodek, stąd te bóle;-(
Ja miałam wczesną blastocystę 1, a nie 4 czy 5, nie wiem, czy to może mieć jakieś znaczenie przy czasie implantacji.
Wiedziałam, że napewno sobie tego nie wymyśliłam i tez myślałam, że to nie działanie hormonów, bo czułabym się jak na okres cały czas, a to było tylko wtedy. I dzisiaj obudził mnie w nocy intensywny ból jajnika.
Napaliłam się, a tu lipa. Do bety jeszcze muszę wytrzymać do czwartku.
Ja miałam wczesną blastocystę 1, a nie 4 czy 5, nie wiem, czy to może mieć jakieś znaczenie przy czasie implantacji.
Wiedziałam, że napewno sobie tego nie wymyśliłam i tez myślałam, że to nie działanie hormonów, bo czułabym się jak na okres cały czas, a to było tylko wtedy. I dzisiaj obudził mnie w nocy intensywny ból jajnika.
Napaliłam się, a tu lipa. Do bety jeszcze muszę wytrzymać do czwartku.
Calineczka te bóle o których piszesz mogą być po stymulacji bo przecież miałaś transfer świeżego zarodka. Ja wiem że każda z nas doszukuje się objawów ale tak naprawdę to tylko pozytywna beta na tak wczesnym etapie jest jedynym prawdziwym objawem ciąży...
calineczkaa
Nie sądzę, bo przez pierwsze 4 dni po transferze, czułam się wspaniale.
Ale faktycznie, nie ma co gdybać i szukać logicznych wniosków, na podstawie obserwacji własnego ciała, weryfikacja prawdę powie.
Ale faktycznie, nie ma co gdybać i szukać logicznych wniosków, na podstawie obserwacji własnego ciała, weryfikacja prawdę powie.
przepraszam, że wciąż wracam do tematu kliniki.
Na stronach piszą, żeby przed wizyta kwalifikacyjną spotkać się z lekarzem, który ma ocenić szanse. Oczywiście płatnie. Czy warto odbyć taką wizytę.
zcy tylko dr zamora z novum jest polecany?
Na stronach piszą, żeby przed wizyta kwalifikacyjną spotkać się z lekarzem, który ma ocenić szanse. Oczywiście płatnie. Czy warto odbyć taką wizytę.
zcy tylko dr zamora z novum jest polecany?
sykatynka
Monika - warto, bo lekarz oceni prZede wszystkim czy macie wszystkie potrzebne do kwalifikacji dokumenty no i czy się kwalifikujecie też powie.... Później wizyta kwalifikacyjną ta prawdziwa przysługuje tylko jedna więc warto wcześniej się skonsultować
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Gos przykro mi :-(
Sykatynka trzymam kciuki, bedzie dobrze.... a klaczki to dobry objaw...
klaczki to inaczej wymioty...
Calineczka kiedy masz testowac? ja robilam sikanca jak mialam bete 300 i tez nie wyszly mi 2 ciemne kreseczki, jedna byla jasniejsza....
trzymam kciuki za bete !
liskka gratuluje chlopca...
Asia trzymam kciuki za wizyte !!:-)
Sykatynka trzymam kciuki, bedzie dobrze.... a klaczki to dobry objaw...

Calineczka kiedy masz testowac? ja robilam sikanca jak mialam bete 300 i tez nie wyszly mi 2 ciemne kreseczki, jedna byla jasniejsza....

liskka gratuluje chlopca...

Asia trzymam kciuki za wizyte !!:-)
Podziel się: