reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
mmonika81 ja nie jestem z waszego rejonu ale duzo sie naczutalam o klinikach i cale "podziemie" in vitro to jest Bialystok a pozniej Warszawa Novum :) kuzynka moja jezdzila do Novum ze Slaska :)

Bóle jak na okres, miałam 5 i 6 dnia po transferze, wczoraj i dziś już spokój, ale czasem też odczuwam podbrzusze, myślałam, że wtedy też 5 albo 6 zagnieździł się zarodek, stąd te bóle;-(
Ja miałam wczesną blastocystę 1, a nie 4 czy 5, nie wiem, czy to może mieć jakieś znaczenie przy czasie implantacji.
Wiedziałam, że napewno sobie tego nie wymyśliłam i tez myślałam, że to nie działanie hormonów, bo czułabym się jak na okres cały czas, a to było tylko wtedy. I dzisiaj obudził mnie w nocy intensywny ból jajnika.
Napaliłam się, a tu lipa. Do bety jeszcze muszę wytrzymać do czwartku.

Calineczka te bóle o których piszesz mogą być po stymulacji bo przecież miałaś transfer świeżego zarodka. Ja wiem że każda z nas doszukuje się objawów ale tak naprawdę to tylko pozytywna beta na tak wczesnym etapie jest jedynym prawdziwym objawem ciąży...

Nie sądzę, bo przez pierwsze 4 dni po transferze, czułam się wspaniale.
Ale faktycznie, nie ma co gdybać i szukać logicznych wniosków, na podstawie obserwacji własnego ciała, weryfikacja prawdę powie.

przepraszam, że wciąż wracam do tematu kliniki.

Na stronach piszą, żeby przed wizyta kwalifikacyjną spotkać się z lekarzem, który ma ocenić szanse. Oczywiście płatnie. Czy warto odbyć taką wizytę.

zcy tylko dr zamora z novum jest polecany?

Monika - warto, bo lekarz oceni prZede wszystkim czy macie wszystkie potrzebne do kwalifikacji dokumenty no i czy się kwalifikujecie też powie.... Później wizyta kwalifikacyjną ta prawdziwa przysługuje tylko jedna więc warto wcześniej się skonsultować

reklama
Gos przykro mi :-(

Sykatynka trzymam kciuki, bedzie dobrze.... a klaczki to dobry objaw...:tak: klaczki to inaczej wymioty...

Calineczka kiedy masz testowac? ja robilam sikanca jak mialam bete 300 i tez nie wyszly mi 2 ciemne kreseczki, jedna byla jasniejsza....:tak: trzymam kciuki za bete !

liskka gratuluje chlopca...:tak:

Asia trzymam kciuki za wizyte !!:-)

Do góry