reklama

Kto po in vitro?

gos...dzięki Kochana ...jejku ja już grzebałam w necie ,czy aby nie umrę od takiej dawki ;-)
A od którego dnia brania gonapeptylu włączony miałaś gonal?

reklama
Olusia: ja przy ostatnich 2 podejsciach mialam scratching. Pierwszy raz byla ciaza biochemiczna, drugi raz wlasnie spi obok mnie:) Ja osobiscie polecam scratching bo jesli nie pomoze to napewno nie zaszkodzi. Nie ma skutkow ubocznych. Oczywiscie jesli jest zrobione w odpowiednim czasie i odpowiednio zrobione wogole (zeby ranka nie byla zbyt gleboka)

Asia: masz standardowy dlugi protokol i wsio dobrze. Gonapeptyl codziennie min przez 14 dni i pozniej stymulatory

Ostatnia edycja:
Czyli nie mam co liczyć ,że za tydzień dostanę dodatki ;-) i wiecie co? baaaardzo się cieszę . Niestety nie wiem jakbym poradziła sobie finansowo, bo wyszedł nam niespodziewany wydatek , a wypłaty z M mamy 10 tego . Czyli zdążymy , bo wizyta 11 tego.
Kamień z serca.:-D

Dziewczyny, tym razem moje złe przeczucia niestety się nie mylily... Serduszko przestało bić..... Nie wiadomo dlaczego, bo wszystko wygląda książkowo, pewnie wady genetyczne maluszka....

Aisa_77 tak jak lolitka Ci napisała wszystko idzie zgodnie z planem..:-) ja miałam co drugi dzien i okazało się że to było za malo, a ten etap czyli wyciszanie jest bardzo wazny, potem bedzie stymulacja czyli menopur jak jestes w Invikcie. Dopiero na nastepnej wizycie beda badac LH, jak bedzie w normach to nie dorzucą gonapeptylu...trzymam kciukasy za dalsze przygotowania:-)

u mnie nic nie wiadomo cały czas:-( :-(
dziewczyny jak długo się czeka na AMH w Invikcie??

olusia co to znaczy w ogole usg połówkowe?? bo ja was wpisuje a kompletnie nie wiem o co chodzi??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry