reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sykatunka jak to?? Co ty mowisz? Przykro mi bardzo.. trzymaj sie... mialas jakies objawy? Krwawienia? Skad te zle przeczucia?

Olusia: scratching robi sie najlepiej w 22-24 dniu cyklu poprzedzajacego transfer. Jest to optymalny czas. Z badan wynika ze najlepsze efekty osiaga sie nawet z 4 razy scratching: wszystkie w cyklu poprzedzajacym z okolo kilkudniowym odstepem miedzy drapankami. Wazne by ostatnie bylo 22-24dc. Ranka bedzie sie powoli goic co uruchomi szereg procesow zwiazanych z receptywnoscia endometrium. Absolutnie nie mozna robic go w cyklu w ktorym jest stymulacja badz crio.

Lolitka dziekuje bardzo za odpowiedz ;-)

Kate usg polowkowe to inczej polowa ciazy i oglada sie wszystko dokladnie..;-)

Kate ja na Amh czekalam 20 dni..tylko ja robilam w gc..

Ostatnia edycja:
kate_p7 nawet nie wiesz jak się Twoim transferem przejmuję ...nie chcę juz złych wiadomości :no:

a ja jestem jakaś niedorobiona...bo ja tego gonapeptylu nie rozumiem. Wiem ,że wycisza ,że zapobiega owu. I tyle? Jakie miałaś wyniki ,że lekarz stwierdził ,że była za mała dawka?

Po prostu wydawało mi sie to zbyt piękne, aby mogło być prawdziwe... nie wiem skąd złe przeczucia, nie miałam krwawień ani plamień, ale coś było nie tak...
Teraz mam czekac ok. tygodnia - 10 dni na okres. jak przyjdzie, to dobrze, jak nie, to do szpitala. Potem odczekać jeden cykl i przy następnym okresie początek przygotowań do crio do lekarz mówi, że teraz organizm jest przygotowany, również pod względem immunologii i szanse są większe... moja mama mi powiedziała, że chce nam zasponsorować badanie genetyczne zarodków, ale ja nie wiem czy na śniezynkach też się robi te badanie... i czy wtedy się odmraża wszystkie i robi to badanie na wszystkich, czy jak?
Nie poddam się, czuję w środku ogromny ból i od dwóch godzin płaczę, ale się nie poddam...

Asia_77 - spokojnie, ja akurat z początku miałam co dwa dni, ale wiem, że dziewczyny niektóre miały codziennie. Ja potem też już codziennie miałam. Każda z nas jest inna, inny jest lekarz i stąd te różnice. Ja też jestem "wyjątkowa" bo stymulują mnie już dłuuuugo. We czwartek będzie 21 ds.

reklama
Aisa_77 LH powinnam miec jak kobitka w okresie menopauzy ale tak nie było, natomiast wyciszanie ma bardziej uwrażliwić jajniki na hormony które będą podane:-)
trzymaj kciuki za mojego maluszka bo smutny dzień się szykuje:-( a teraz w grę czynnik męski wchodzi:-(( i w ogóle:-(

Oluisa Oki chyba załapałam i wtedy badania prenatalne są czy
nie??

Sykatynka może na PGD za wcześnie, może ten jeden maluszek po prostu nie dał rady, nad crio zastanowicie się później, teraz ważne żebyś @ dostała i żeby wszystko się ładnie samo zagoiło...światełko zapaliłam dla twojego kropka:-(

LISTOPAD
[*]

26: kate_p7 - udany transfer
27: kasik36 - usg połówkowe
27: Ewelajna86 - wysoka beta!
27: calineczkaa - wysoka beta!
27: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
27: calineczkaa - wysoka beta!
27: Hess - podglądanie wielgaśnych już pęcherzyków
28: justys8782 - podglądanie maluszka
30: Olusia - usg połówkowe
Komóreczka - criotransfer