reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Calineczka to moje drugie in vitro , z pierwszego gdzie miałam podane 3 zarodki mam zdrową śliczną już 14 sto miesięczną córeczkę i teraz w listopadzie miałam dwa zarodki, ciąża jest a w czwartek się okaze ile zarodków :)Mąż po cichu liczy na dwa ale ja z doswiadczenia wiem ze małe szanse :) Może być jeden oby zdrowy dzidziuś był :) Pozdrawiam ;-)

reklama
Dziewczyny... a jakbym przy krio miała szansę namówić lekarza na podanie dwóch zarodków, to radzicie mi dwa czy jeden? Mam 4 mrozaczki....

Przy dwóch są większe szanse, że choć jeden się przyjmie, ale skoro u Ciebie się przyjął za pierwszym razem, to nie wiem, czy się teraz zgodzi na dwa.

Mam pytanie do dziewczyn ,które szły długim protokołem....

Od którego dnia brania gonapeptylu wprowadzono Wam gonal czy menopur?

Bo chyba na środowej wizycie to jeszcze za wcześnie ..to będzie 9 dzień gonapeptylu i 2 dzień bez antyków.

Sykatynka ja jednak byłabym za transferowaniem 1 zarodka w Twoim przypadku, tak jak Calineczka napisała, u Ciebie przecież pierwszy transfer się powiódł więc nie masz co z góry zakładać że się nie uda skoro była ciąża przy pierwszej próbie.

Trzymajcie kciuki za mnie dzisiaj wieczorem, okaże się co dalej...

gos rzeczywiście przeróżnie to jest....aż w :szok: jestem . ciekawe od czego to zależy :confused:

Ale to gonal lub menopur można włączyć przed @ ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry